Pokret socijalista nakon razbijanja prozora: Privatno ćemo tužiti sve učesnike ovog divljaštva

Gradski odbor Pokreta socijalista najavio je privatne tužbe nakon što su, tokom protesta u subotu, razbijeni prozori na prostorijama ove stranke u Novom Sadu.
Pokret socijalista nakon razbijanja prozora: Privatno ćemo tužiti sve učesnike ovog divljaštva
Foto: 021.rs

Kako navode u saopštenju, njihove prostorije su demolirali oni koji sebe zovu "ekolozima i demokratama, a u stvari su uličarski ološ".

Dodali su da su zeleni dokazali da protesti nemaju veze sa životnom sredinom i da "Novosađani imaju razloga za strah, jer zbog svog mišljenja mogu da budu pretučeni, a domovi napadnuti". 

"Pokret socijalista će privatno tužiti sve organizatore i učesnike ovog divljaštva. Skupili smo obimnu dokumentaciju i krivične prijave su spremne. I sledeći vikend bićemo u našim prostorijama, bez straha pred anarhistima, fašistima, ligašima, tzv. antifama, đilasovcima, navijačima, antisrbima i antivakserima i svim ostalima koji su juče prebijali po gradu i napali naše sedište", navodi se u saopštenju stranke koja učestvuje u vlasti u Novom Sadu.
 
Podsetimo, tokom jučerašnje blokade mosta u Novom Sadu došlo je do tuče između demonstranata i grupe muškaraca koja je izašla iz automobila, zahtevajući da prođe kroz blokiranu raskrsnicu. 
 
  • NS49

    06.12.2021 13:15
    Vullin je zasigurno ministar koga najviše napadajupa me prosto začudio i makar jedan pozitivan komentar.
    Hteli priznati ili ne stranka Pokreta socjalista je klasična levičarska stranka koja se jedina brine za prava radnika dok ove nove radnike i ne spominju.
  • g pen

    06.12.2021 06:58
    Dobro ste i prosli koliko ste zla napravili u vise od 30 godina.
  • Vera

    06.12.2021 02:29
    SPS najveći šljam
    Svi učesnici protesta bi trebalo da odgovore protivtužbom protiv SPS-a što su im bombe padale po gradu '99 zbog njihove politike.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti