Moto Deda Mrazovi 26. decembra dele poklone i slatkiše malim Novosađanima

Ovogodišnja akcija novosadskih motociklista "Moto Deda Mraz" održaće se u nedelju, 26. decembra.
Moto Deda Mrazovi 26. decembra dele poklone i slatkiše malim Novosađanima
Foto: 021.rs
"Težak zadatak da obiđemo toliko ustanova sa decom, darujemo poklonima i slatkišima, ostvarićemo zahvaljujući, pored ličnih sredstava, i firmama koje su uvidele humanu stranu akcije i finansijski pomogle kupovinu slatkiša, odela, igračaka, higijenske opreme i medicinske opreme za Dečiju bolnicu", kažu Apostoli.
Prošle godine su uspeli da za potrebe Dečije bolnice kupe hirurški aspirator i dva inhalatora za plućne bolesti. Uz sve to mališani u Dečijoj bolnici su dobili paketiće. Slatkiše, društvene igre i odeću su odneli u Svratište za decu ulice, kao i u Sigurnu kuću, a preostale paketiće podelili deci koja su ih dočekala na Trgu slobode.
U nedelju, 26. decembra start akcije je u 10 časova na platou Spensa. 
 
Plan je da prvo obiđu Dečiju bolnicu, sledeća destinacija je Svratište za decu ulice, potom Centar za socijalni rad i sigurna kuća.
 
U centru grada, gde se akcija završava, deci koja se zateknu na trgu deliće slatkiše. Predviđen dolazak na Trg slobode je oko 11:30 časova.  
 
"Pozivamo sve motoriste da se pridruže akciji, a građani ako imaju očuvane dečije cipele i zimsku dečiju odeću da nas kontaktiraju da dostavimo Centru za socijalni rad u sklopu akcije Moto Deda Mraz", kažu Apostoli.
 
Više informacija dostupno je na OVOM LINKU.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti