Prve pahulje provejale Novim Sadom

Novosađani su jutros videli prve pahulje ove zimske sezone, mada se susnežica uglavnom nije zadržavala na podlozi jer je temperatura par podeoka u plusu.
Prve pahulje provejale Novim Sadom
Foto: 021.rs
Tragovi snega su uglavnom bili vidljivi na parkiranim automobilima i po nekom od krovova.
 

Stanovnici naselja sa sremske strane grada javljaju da se sneg može primetiti i na padinama Fruške gore, međutim to je za sada nedovoljno da bi se fomirao ozbiljniji snežni pokrivač.

Iako su kolovozi vlažni, susnežica koja se uglavnom pretvarala u kišu i uz povremene jače udare vetra, nije napravila veće probleme u saobraćaju.
 
Ipak, kao i svaki put kada u gradu ima padavina, ima i povremenih problema na pojedinim putnim pravcima i potreban je oprez u vožnji zbog mogućnosti proklizavanja. 
 
Kako je prognoza metorologa da će u narednih 24 sata temperatura biti u plusu (+3 stepena Celzijusa), ne očekuju se ozbiljnije snežne padavine, već je moguća kiša.

Teme

sneg
  • Papa dooby

    07.12.2021 08:47
    Sneg
    Pa jel moguce da ovi iz RHMZa ne mogu da pogode da ce pasti sneg...kakvi strucnjaci :D kako bi im svima podelio otkaze...
    Inace, vest od juce:
    https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/291758/Hladan-utorak-pred-Novosadjanima-bez-sunca-i-bez-dogadjaja.html
  • Goran NS

    07.12.2021 08:44
    tooooo!!!
  • PurgerNS

    07.12.2021 08:34
    susnežica u NS
    vozači ko pijane kokoši...gube se u ludilu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti