Novi info pult Poreske uprave od danas u Promenadi

Info pult Poreske uprave od danas, 8. decembra počinje da radi u Promenadi.
Nalazi se na nivou -1 tržnog centra, kažu u Gradskoj poreskoj upravi.

Građani će na info pultu moći da provere stanje na računu poreza na imovinu, informacije o zaduženju, a moći će i da plate porez.

Podnošenje podnesaka i konsultacije sa dežurnim poreskim inspektorima moguće je, kao i do sada, u šalter sali u Vojvođanskih brigada 24-26 i na šalteru u "Informatici", na Bulevaru Slobodana Jovanovića 15.
 
Radno vreme info pulta u Promenadi je radnim danima i subotom od 10 do 22 časa.
  • Za sve postoji mesto

    08.12.2021 10:48
    i vreme
    Sta ce poreska u Promenadi? koliko ce taj pult biti obezbedjen? Da li moze doci do curenja podataka i malverzacija? Zaista nije primereno da se pult tamo postavlja kao da su nase gradjanske obaveze smejurija.... nismo na pijaci da se pogadjamo!
  • Zebra

    08.12.2021 10:17
    Kontam da se ljudi otimaju da pridju pultu kao za piliće u Lidlu… Poreska inače ima call centar koji je skroz korektan. Bolji zapravo od većine. Ja jako pazim na plaćanje poreza (svih) iako mi je žao kad vidim da mojim novcem se plaćaju batinaši po Šapcu, Novom Sad, Beogradu…
  • Vasa

    07.12.2021 21:27
    Jasno
    Nečija deca stasala za lep državni posao u promenadi.
    Zašto ne omoguće Online upit stanja putem šifre korisnika a ne samo elektronskog potpisa?
    Upit stanja na šalteru je samo za sugrađane koji ne barataju računarom, a takvi ne zalaze u promenadu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti