Novi Sad ponovo uStaje protiv nepravde: Blokada kružnog toka u subotu

Poznata je lokacija novog protesta u Novom Sadu - u pitanju je kružni tok na uglu Bulevara Evrope i Bulevara patrijarha Pavla.
"Novi Sad uStaje protiv nepravde", navodi se u objavi koju dele aktivisti i razne građanske inicijative. 

Protest je zakazan za subotu, 11. decembar u 14 časova.

Organizatori su pozvali Novosađane da se okupe u što većem broju i da time iskažu "solidarnost sa najugroženijim stanovništvom iz Gornjih Nedeljica, Pranjana, Rekovca, Jagodine i Čačka".
 
Ovo je treća subota za redom da se širom zemlje protestuje zbog Zakona o eksproprijaciji i planova kompanije Rio Tinto u Srbiji. Prve subote blokiran je Varadinski most, a prethodne Most slobode.
 
  • Makarije

    11.12.2021 10:53
    Podrska
    @poznavalac neprilika

    Podrska za temu ,za problem i za stav
  • N. Jov.

    11.12.2021 01:30
    Pošto se vlast opasno ljulja botovi su dobili naredbu da počnu da glume razočarane građane koji više neće u blokade. To po tekstovima i komentarima možete i da vidite.
    Ljudi, nemojte da nasedate na ovakve provokacije, ovo je samo dokaz koliko nas se boje.
    Svi na proteste jer ogromna je panika i strah među njima.
    Mi smo samo običan narod kome je dosta laganja, krađe, lažnih diploma, otimanje zemlje od domaćina, dovođenja stranih firmi uz subvencije, huligana koji nas tuku i političara koji ništa ne rade i sede na grbači naroda dok narod gladuje.
  • Novosadjanin

    10.12.2021 23:50
    Mislimo da je dosta
    Polako ali sigurno prelazite granicu strpljenja ljudi koji ne zele da imaju bilo sta kako sa pozicijom tako i sa opozicijom . Preterujete i polako nas ugrozavate ....sve ima svoje granice

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti