Šta Novosađanima, osim moguće kiše, donosi četvrtak?

Jedan "sadržajan" četvrtak je pred nama.
Šta Novosađanima, osim moguće kiše, donosi četvrtak?
Foto: 021.rs

O četvrtku znate već sve. Dan koji je nešto lakši od ostalih, jer vas raduje činjenica da posle njega dolazi petak.

Obavite obaveze koje imate tokom dana, a onda se nakon radnog vremen opustite, družite se i otidi negde, jer imate gde.

Vreme
 
Pred nama je tmurni četvrtak, ali šta da se rade. Minimalna temperatura biće na nuli, dok će maksimalna biti šest stepeni Celzijusa. 
 
Nebo nad Novim Sadom biće oblačno, a kako kažu u RHMZ, sasvim je moguće i da padne kiša. Uostalom, kao da vas jesen i nije naučila da je dobro uz sebe imati kišobran.
 
 
Tu je za vas i bioprognoza - usled očekivanih biometeoroloških prilika izvesne tegobe će osećati astmatičari i srčani bolesnici, pa je potrebno da se pridržavaju saveta lekara. Glavobolјa, reumatski bolovi i nervoza su mogući kod osetlјivih osoba. U saobraćaju je neophodna dodatna pažnja.
 
Dobro je znati i...
 
Ukoliko koristite GSP, dobro je da znate da su autobuske linije 12, 60, 61, 62, 63, 64 i 69 promenile trasu zbog radova u Vojvođanskih brigada. Na izmenjenom delu trase navedenih autobuskih linija koristiće se postojeća stajališta drugih linija, a kuda će se autobusi kretati, pogledajte na OVOM LINKU.
 
Za sada, nema najavljenih isključenja struje ili vode.
 
Ako ste se pitali kada će biti gotovi radovi na Pozorišnom trgu u centru grada, imamo odgovor - narednih dana... barem tako poručuju u gradskoj upravi. 
 
Lepa vest je da je Gradsko veće odlučilo da porez na imovinu u narednoj godini ostane nepromenjen, čime je prekinuta višegodišnja praksa povećanja ovog nameta. Znate kako je, idu izbori.
 
I važna informacija je ta da su ove nedelje pojačane kontrole u saobraćaju. Zato je svakog jutra od sedam sati sa vama Cope na Radiju 021, koji vas sprovodi kroz vrleti novosadskog saobraćaja i pomaže da vas "ne upeca" radar. 
 
Gde ići?
 
Projekcija filma "Persepolis" održaće se u Domu b-612, sa početkom u 19 časova.
 
Promocija knjige "U okovima račundžijskog uma" Aleksandra Turukala održaće se u Jovinoj gimnaziji, u 19.45 časova. 
 
Izložba "Crteži i grafike - optička obmana i Eros" Jasne Gulan Ružić, biće otvorena u Ogranku SANU u Novom Sadu, u 18 sati.
 
White City Soul vas poziva na muzičko putovanje koje startuje u 19 časova, u KC Lab.
 
Zbornik "Oslobođenje pedera" biće promovisan u Crnoj kući, u 18 časova. 
Ukoliko ste propustili...
 
 
 
  • Japaja

    08.12.2021 21:20
    Sjajno
    Obozavam da citam ove vesti, pohvale za novinara veoma interesantno, pismeno i informativno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti