Neuspela potraga za radnicima za izgradnju reciklažnog dvorišta kod gradske deponije

Tender za odabir izvođača radova za novosadski reciklažni centar nije uspeo jer jedina dostavljena ponuda nije ispunila sve uslove Gradske uprave za komunalne poslove.
Neuspela potraga za radnicima za izgradnju reciklažnog dvorišta kod gradske deponije
Foto: 021.rs

Uprava će morati da sprovede novi tender budući da grupa ponuđača - Instel inženjering, AB&CO, Požar-elektro inženjering, Dim Energy i podizvođač Put Invest, nije ispunila uslove.

Kako se navodi u odluci o obustavi postupka, dokumentacija koju su dostavile firme u ponudi nije bila kompletna i cela ponuda je neprihvatljiva.

U okviru postojeće gradske deponije na Klisi godinama se planira reciklažno postrojenje. Kako je 021.rs nedavno pisao, planove Grada da konačno uđe u ovaj posao osujetilo je poskupljenje građevinskog materijala na tržištu, zbog čega su menjani planovi.
 
Planirane su tri celine u okviru budućeg reciklažnog dvorišta: ulazna zona, hala za selekciju i reciklažno ostrvo s prostorom za posebne tokove otpada.
 
Detaljnije o prvobitnim idejama za reciklažno dvorište i planovima koji su odlagani i/ili propali čitajte u našem tekstu na OVOM LINKU.
  • Tuga

    12.12.2021 04:41
    Plaky
    Pa naravno da nema, nece vise niko sa krimosima da saradjuje kad nije unosno i kad mora da se podmaze Vladajuci i balvancici mu
  • Zo

    11.12.2021 14:42
    Ima ko ume ali nece da podmaze
    Angazujete inostranu kompaniju koja je profi i bez ugradjivanja. Bila bi jeftinija i kvalitetnija nego domaci biznismeni koji su nam napravili cirkus i štalu od zemlje, a jedini cilj im je sto veca zarada i sto manji trosak. Na kraju dobijete ruglo na sve strane.
  • /

    11.12.2021 11:08
    /
    da li oliver dulic moze da ih nadje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.