FOTO, VIDEO: Zimska idila u Novom Sadu i okolini, ali samo ako ne morate da putujete

Sneg je prekrio ulice Novog Sada i okoline, a iako zimske službe tvrde da su na terenu, automobili se po zavejanim ulicama teško kreću.
FOTO, VIDEO: Zimska idila u Novom Sadu i okolini, ali samo ako ne morate da putujete
Foto: 021.rs

Reporteri 021.rs zabeležili su i lepe i one ne tako lepe prizore prvog zavejanog dana ove zime.

Kako javljaju naši reporteri, ali i građani, ulice uglavnom nisu očišćene.

Najveći problem je na Iriškom vencu, na kom je zabranjen teretni saobraćaj, ali i prolazak automobilima koji nemaju zimsku opremu.
 
Automobili preko Venca se kreću sporo, a kako se vidi sa terena, neki kamioni su krenuli tuda uprkos zabranama.
 
 
Iz JPNP "Fruška gora" javili su da su njihove čuvarske službe od jutros imale 20 kontrola vozila koja prolaze.
 
 
Na terenu u gradu su ekipe "Zelenila" i "Čistoće".
 
Kako je objavljeno na Instagram profilu "Gradskog zelenila", njihove ekipe su na terenu sa mehanizacijom i ljudima već od šest časova. Oni čiste sneg i posipaju so.
 
Pešačke staze na mostovima se tretiraju magnezijum hloridom.
 
"Zelenilo" čisti sneg sa autobuskih stajališta, prilaza i pešačkih staza na mostovima i nadvožnjacima, ali i u parkovima, na Tvrđavi i na nekoliko trgova u gradu.
 
Kako javljaju, ekipe će i tokom dana nastaviti sa radom.
 

Teme

sneg
  • NV

    12.12.2021 20:45
    Pa sta ako ulice nisu ociscene,neka se malo oseti da je stigla prava zima sa snegom!I onako kad pocnu da sole ne da ce se istopiti sneg nego ce se I asvalt istopiti.A vlast u strahu zbog svojih fotelja samo soli,pa nemozemo ni da osetimo prave cari zime kao nekad sto je bilo.A bilo je bogami svakako I bilo je mnogo vise pravog snega.
  • Sremac

    12.12.2021 19:07
    Kamioni
    Nijedan vozač kamiona neće krenuti preko venca,ako mu gazda ne naredi,i ovako rade za bednu platu još da rizikuje kaznu,zašto bi !? Samo debelo kazniti gazde koje misle da su bogom dane. Pozz
  • Gradjani

    12.12.2021 18:45
    Videćemo ujutro kada krenemo na posao šta je očišćeno a šta ne, da li su parkinzi očišćeni ili ne, da li su trotoari čisti ili ne. U mojoj ulici svako je očistio ispred svoje kuće, čak smo i deo puta očistili. Nadam se ujutro bez saobraćajnog kolapsa!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti