Dom zdravlja na Detelinari od danas radi redovno

Ambulanta "Jugovićevo" u Ulici Tarasa Ševčenka 1 od danas, 22. decembra ponovo radi redovno sa pacijentima.
Dom zdravlja na Detelinari od danas radi redovno
Foto: 021.rs
Danas 22. i petak 24. decembra radno vreme će biti od 7 do 13:30 časova. U četvrtak 23. decembra radno vreme će biti od 13:30 do 20 časova.
Raspored rada u objektu "Jugovićevo" biće kao i u prethodnom periodu ponedeljkom, sredom i petkom prepodne, odnosno utorkom i četvrtkom popodne.
Ostali dostupni vakcinalni punktovi su u TC "Promenada", Dom zdravlja na Novom naselju, objekat "Vršačka" kao i mobilni punkt za vakcinaciju (autobus).                      
  • Aleks

    22.12.2021 09:12
    Važno da Balaševiću prave muzej sa sve sobama i kafićem, a to što Novom Sadu fale vrtići i domovi zdravlja......nikom nista.
  • Đurica

    20.12.2021 21:48
    Ambulanta u centru Kamenice
    Koji pametnjaković je smislio da zatvori ambulantu hitne pomoći Novi Sad u Sremskoj Kamenici??? Sramota! Znači za nas iz Kamenice se šalje hitna pomoć iz Petrovaradina.. Čista glupost
  • DekiDetos

    20.12.2021 12:57
    Zar se ta ambulanta vodi kao Dom Zdravlja? To je štala najobičnija sa dve i po jadne prostorije.... usred Novoga Sada u delu grada gde ima desetine hiljada ljudi..... jeziva prestonica kulture

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti