Gradska uprava pozvala Novosađane da namire dugove za porez na imovinu

Gradska poreska uprava poziva građane da dug za porez na imovinu izmire do kraja godine i time izbegnu dalji obračun i naplatu kamate u visini od 11 odsto.
Gradska uprava pozvala Novosađane da namire dugove za porez na imovinu
Foto: Pixabay
Ova kamata se obračunava počev od narednog dana od dana dospelosti.
Prikaz stanja na računu poreza na imovinu za fizička lica može se dobiti na Info pultu u Promenadi, šalter sali Gradske poreske uprave na adresi Vojvođanskih brigada 24-26 i na šalter mestu te uprave u prostorijama Informatike na Bulevaru Slobodana Jovanovića 15. 
Takođe, poreski obveznici prikaz stanja mogu proveriti i upitom na mejl adresu gpu@novisad.rs, kao i preko naloga na Portalu eUprava.
 
Za sva dodatna pitanja poreski obveznici mogu kontaktirati Gradsku poresku upravu radnim danom od 8 do 14 časova preko telefona na sledeće brojeve: 021/6616-114 dežurni inspektor za fizička lica, 021/4871-751 i 021/4871-707.
  • O

    22.12.2021 17:34
    O
    Samo čekamo,izvršitelje da naplaćuju drakonske,kamate! Sve je otišlo,dođavola i nemojte izazivati,narod! Umesto da država kao skoro svugde u svetu,umanji račune ili ih stornira zbog korone i besparice oni još i prete! E pa gospodo,poreznici i privatni izvršitelji nema više,para ležeći i pretnjama! Gotovo je sa tim,više! Neverujete....videćete,vrlo brzo!!!
  • Rade

    22.12.2021 13:24
    Rade
    Evo sve trčim! Sa platom od 38,700dinara gledam dase prehranim a ne da plaćam,kriminalnoj državi i njenim uposlenicima,plate i izmišljenje kamate! Vidimo se posle Božića! Biće ovo vrela zima i proleće!!!
  • NS

    22.12.2021 12:07
    NS
    Nepada nam napamet vise da placamo lihvarske kamate!!! Imacete narod na ulicama Srbije posle Bozica!!! Dosta je vise!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.