Zapaljen automobil novosadskog advokata, AKV zahteva hitnu reakciju nadležnih

Advokatska komora Vojvodine najoštrije osuđuje paljenje automobila advokata Gorana Karadžića iz Novog Sada, koje se dogodilo u ponedeljak.
Zapaljen automobil novosadskog advokata, AKV zahteva hitnu reakciju nadležnih
Foto: 021.rs

Među dva automobila koja su izgorela u požaru ispred zgrade u Patrijarha Čarnojevića, na Podbari, bio je i automobil advokata Karadžića za koji iz AKV kažu da je zapaljen. 

"Tražimo od nadležnih organa da hitno i odlučno preduzmu sve potrebne mere za otkrivanje učinioca i za pokretanje krivičnog postupka", navodi se u saopštenju Advokatske komore Vojvodine.

Oni dodaju i da je efikasna reakcija policije i tužilaštva neophodna, jer se ne radi o izolovanom slučaju.
 
"Životi advokata i članova njihovih porodica moraju biti zaštićeni, a napadači otkriveni i adekvatno kažnjeni. Napad na advokata je napad na celokupno pravosuđe Republike Srbije i takva krivična dela moraju po hitnom postupku biti najoštrije sankcionisana", zaključuje se u saopštenju.
 
Da podsetimo, dva automobila izgorela su u noći između 19. i 20. decembra, nakon požara koji je izbio oko jednog časa posle ponoći.
 
  
 
Tom prilikom požar je zahvatio i deo zgrade, čija je fasada usled istog oštećena.
  • Vatrogasac

    25.12.2021 23:23
    Etc
    U Novom Sadu svaki dan nešto gori i po neki automobil eksplodira, a Mićo Šušnjić nije više načelnik policije. Pa šta se to dešava onda?????
  • profa

    25.12.2021 15:19
    nije to rebićev nego sns mandat kako vam to nije jasno , on je samo sluga režima ko i svaki drugi na nekoj funkciji ili imenovanju
  • A

    25.12.2021 09:48
    @Sanja
    A da uzimaju,novac to znaju! 100e izlzak,pisanija150,200! I jos ako se otegne po obicaju...i igube spor? Nema vracanja novca! Dajte bar racun pa dase namirimo a ne ovako?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti