FOTO: Zatvoren Grebenski put preko Fruške gore, evo šta je prohodno

Grebenski put zatvoren je za saobraćaj, navelo je JP Nacionalni park Fruška gora.
Kako je navedeno, prohodan je pravac M-21 Novi Sad-Ruma i Zmajevac - Rakovac.
Ranije danas vozači su upozoreni da, usled vremenskih uslova, dolazi do čestih izvala stabala na Partizanskom putu zbog čega ovu deonicu treba izbegavati.
 

"Apelujemo na vozače da prilagode vožnju i upozoravamo na klizavost asfalta usled ledene kiše. Put trenutno nije bezbedan a radnici javnog preduzeća od ranih jutarnjih časova rade na uklanjanju palih grana i izvaljenih stabala sa puta", navedeno je u apelu.
 
  • @lale

    28.12.2021 21:28
    Ne lupaj
    To nije regionalni put vec lokalni. Pripada opstini irig. Upravljac je jp komunalac irig koji godisnje placa nacionalnom parku naknadu za koriscenje ovog puta zato sto put prolazi kroz nac park. U svaki nacionalni park ulaz naplacuju radnici tog nac parka.
  • Lale

    28.12.2021 07:37
    Zasto JP Nacionalni Park obavestava, zar su nadlezni i za Regionalni put? Valjda obavestava JKP Backa put! To kao kad bi za plovno stanje Dunava obavestavao grad Novi Sad a ne Vode Vojvodine.
  • gari

    27.12.2021 20:07
    Nije to ni Partizanski ni Grebenski put, to je Put Princa Eugena!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti