Više od 193 miliona dinara za kanalizaciju u Sadovima

Novi Sad će izdvojiti više od 193 miliona dinara sa PDV-om za radove na gradnji kanalizacije u Sadovima, saznaje 021.rs.
Više od 193 miliona dinara za kanalizaciju u Sadovima
Foto: 021.rs

U pitanju je prva faza radova u ovom petrovaradinskom naselju i, prema ugovoru sa izvođačem, rok za obavljanje posla je osam meseci. 

Ovaj posao su kod Uprave za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) dobile firme "Put-invest" i "Tecton geosystems" iz Novog Sada. One su dostavile ponudu koja je za nekoliko miliona dinara manja od procenjene vrednosti. 

Na tender je stigla i ponuda kompanija "Graditelj NS" i "KLM inženjerim tim" iz Novog Sada, koja je bila niža od odabrane, ali nije prihvaćena zato što ponuđaći nisu ispunili uslov koji kaže da izvođač radova mora da ima asfaltnu bazu udaljenu do 70 kilometara od gradilišta. 
 
Radovi u Sadovima je jedno od najvećih ulaganja Uprave za građevinsko zemljište i investicije u kanalizacionu mrežu. Radiće se postavljanje cevi u svim ulicama koje poseduju stambene objekte, a gradiće se i dve crpne stanice kako bi se otpadne vode pogurale u mrežu. 
 
Jedna crpna stanica nalaziće se u Livadskoj ulici, druga u Tešana Podrugovića.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti