Treći pokušaj da se pronađe firma koja će urediti okolinu Lidla na Limanu IV

Novi Sad je raspisao treći tender u pokušaju da pronađe firmu ili firme koje će urediti okolinu budućeg prodajnog objekta Lidla na Limanu IV, saznaje 021.rs.
Treći pokušaj da se pronađe firma koja će urediti okolinu Lidla na Limanu IV
Foto: 021.rs

Prva javna nabavka je poništena zbog matematičke greške u dokumentaciji, a druga jer je grupa ponuđača predvođena firmom "Karin komerc" tražila skoro 110 milona dinara sa PDV-om, što je preko 20 miliona dinara više od procenjene vrednosti.

Uprava za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) i na trećem tenderu ostaje pri istoj procenjenoj vrednosti radova i očekuje da će se javiti građevinske firme koje potrebne radove mogu da izvedu za nešto više od pola miliona evra.

Podsetimo da ovo uređenje okoline Lidla i okretnice GSP-a nije samo dovođenje komunalne infrastrukture do ovog prodajnog objekta koji će proraditi otprilike polovinom naredne godine, već i uređenje druge strane Ulice Ive Andrića.
 
Projektom je planirano da se sagradi više stotina metara novih biciklističkih i pešačkih staza.
 
Ovim će Ulica Ive Andrića nakon završetka radova imati obostrane staze za pešake i bicikliste, što je značajno za one koji ovim putem idu ka Ribarskom ostrvu i Šodrošu. 
 
Tender Uprave za građevinsko zemljište i investicije je otvoren do 14. januara. Rok u kome treba da se izvedu radovi nije preciziran u dokumentaciji, ali je okvirna procena da će za sve biti potrebno oko šest, sedam meseci. 
  • Sale

    30.12.2021 16:20
    Pojas uz planirani most na toj poljani paralelno sa Ive andric ce biti galens stambeni kompleks, verovatno ce skloniti i onaj ogradjeni deo za kučiće pored stanice..Nebitno ko ce urediti to malo zelenila sto preostaje oko Lidla ako i preostane nesto..
  • Djomla

    29.12.2021 22:44
    Lokacije
    Dobijaju vrh lokacije za dz.jos im srede prilaze
  • bujke

    29.12.2021 14:02
    namćor
    A pored lidla Las Vegas od baraka i skrnavštine

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti