Borislav Novaković osuđen na uslovnu kaznu zatvora

Potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković je objavio na Tviteru da je pravosnažno osuđen na šest meseci zatvora, uslovno na dve godine.
Borislav Novaković osuđen na uslovnu kaznu zatvora
Foto: 021.rs
"Upravo mi je stigla presuda kojom Apelacioni sud potvrđuje prvostepenu. Dakle, osuđen sam na šest meseci zatvora (dve godine uslovno), jer sam u Vrbasu kao poslanik branio nevinog čoveka", rekao je Novaković.

On je, u ovom tvitu, uputio i poruku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću "Nećete me pokolebati! Neću ćutati, neću stati i neću prestati! Do pobede!".

Podsetimo, policija u Vrbasu je u septembru 2018. privela poverenika Narodne stranke za Vojvodinu Borislava Novakovića i još sedmoro ljudi koji su se protivili uklanjanju objekta koje sprovodi opština Vrbas.

  • Moj stav

    31.12.2021 13:31
    ...
    da skratim priču, bili žuti, crveni, crni ili zeleni meni je NEBITNO! Zakoni u ovoj zemlji postoje i svako ko je sudija a selektivno sudi i ne poštuje svoju sopstvenu profesiju je saučesnik u sprovodjenju bezakonja i rušenja pravnih i svih drugih gradjanskih normi u ovoj zemlji. Riba smrdi prvo od glave. A vi se tu prepucavajte ko dečurlija čija je krivica i lopovluk veci. To je idealna podloga za sve muljatore na svim nivoima.
  • opozicionista

    31.12.2021 10:37
    Jeste li primetili da komentari "svaka čast Vučiću" i "svi su isti" komentari dobijaju isti odnos pluseva i minusa? Šta mislite zašto?
  • Milos S.

    31.12.2021 10:22
    Bora zvani 4 miliona €!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti