Vulin mladim policajcima na Spensu: Značka nikoga nije učinila velikim, čuvajte ovu zemlju

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin čestitao je danas na svečanosti u Novom Sadu uspešan završetak školovanja mladim policajcima i poručio im da moraju biti hrabri i sigurni.
Vulin mladim policajcima na Spensu: Značka nikoga nije učinila velikim, čuvajte ovu zemlju
Foto: FoNet

"Daćemo vam opremu, oružje i silu zakona, ali za poštovanje ćete morati sami da se izborite. Nikoga značka nije učinila velikim, ali veliki ljudi jesu značku učinili vrednom i sjajnom. Daćemo vam sve, ali obraz morate sami da sačuvate. Čuvajte se, čuvajte druge i ovu zemlju, budite uzori vredni divljenja", rekao je Vulin na svečanosti na Spensu.

Svečanost je održana povodom promocije i prijema u radni odnos polaznika 26, 27, 28. i 29. klase za osnovnu policijsku obuku u policajce pripravnike.
Najboljima su tom prilikom uručene nagrade, a polaznici su prisutnima demonstrirali veštine i sposobnosti koje su stekli u Centru za osnovnu policijsku obuku. Mladim policajcima su na svečanosti čestitke uputili i pokrajinski premijer Igor Mirović i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.
 
"Čuvajte dostojanstvo uniforme i ugled profesije kojom ćete se baviti, i čuvajte našu Srbiju", rekao je Mirović.
 
Sličnu poruku poslao je i Vučević.
 
"Gledajući u vas, gledam u našu sigurniju i bezbedniju budućnost. Neka živi Srbija, naša otadžbina, suverena, slobodna i nikada pokorena", poručio je Vučević.
 
 
Foto: Grad Novi Sad
 
U ime nagrađenih polaznika i polaznica Centra za osnovnu policijsku obuku, obratio se Nikola Stojanac i rekao da je "čast služiti zemlji i narodu".
 
"Obuku u Sremskoj Kamenici pamtićemo po tome što smo uspeli da se izborimo sa svim izazovima, a prvenstveno zahvaljujući poučnim i dobronamernim porukama naših starešina, od kojih je možda najznačajnija, da se uvek držimo zajedno kao porodica i poštujemo jedni druge", rekao je Nikola Stojanac, koji je obuku završio sa najvišim prosekom.
  • janko

    01.01.2022 22:54
    Loperamid
    Posle ove umne izjave trebaće mi dupli loperamid!
  • Smešno

    31.12.2021 10:52
    Kriminalac
    Nisam siguran sa nasom policijom dogod je na čelu kriminalac Vulin. Privatizovali su i policiju.
  • aga

    31.12.2021 10:14
    todor
    hahahaha haha todor mali se ufuro da je veliki mislilac pa nekome kaže botovi haha! Todore izbori još malo , za koga ćeš ti veliki mislioče glasati, da prepišemo hehe! živela Srbija , jedino ona bitna !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti