Synechron obradovao mališane u Dečijem selu: Uz uspešno poslovanje, humanitarne akcije misija

Mališani u Dečijem selu "Dr Milorad Pavlović" u Sremskoj Kamenici dobili su više od 100 paketića od kompanije Synechron.
U duhu praznika, ali i kulture ove kompanije, njihov kolektiv je paketiće obogatio slatkišima i igračkama, te ih lično odneo i obradovao decu.
Ovo je inače jedna od humanitarnih aktivnosti kojima se bave, paralelno sa razvijanjem poslovanja.
Čime se bavi Synechron u Novom Sadu?
 
Synechron je inače najveća servisna i konsultantska IT kompanija sa fokusom na finansijsko trziste i sedistem u Njujorku, koja je svoj tim proširila i na Novi Sad. Od osnivanja 2001. godine Synechron se konstantno razvija i trenutno broji više od 13.000 zaposlenih, u 22 filijale širom sveta.
 
 
"Mi smo poslovnu priču započeli pre sedam godina, a od tada naš tim konstantno raste i trenutno broji blizu 300 zaposlenih. Ekspertizu naših IT timova čine greenfield, enterprise-level projekti i projekti digitalne transformacije za potrebe klijenata sa finansijskog tržišta, a uz primenu najnovijih dostignuća u sferi modernih tehnologija, uključujući veštačku inteligenciju, kao i sferu Data Science i Data engineering-a, što doprinosi zavidnoj poziciji Synechron Srbija u IT ekosistema u Srbije i regiona", navode u novosadskom ogranku kompanije Synechron.
 
Novosadska filijala je ujedno i centar za veštačku inteligenciju na nivou cele korporacije.
 
Njihov cilj je zapošljavanje IT eksperata svetskog nivoa znanja, kao i početnika koji žele da započnu svoju karijeru, radeći na kompleksnim i velikim projektima za klijente svetskog tržišta i tako obezbeđujući sebi ekspertizu, koja ih čini kompetitivnim u svetu programiranja. 
 
"Uz činjenicu da su naši klijenti prevashodno finansijske institucije kao sto su berze, investicioni fondovi, osiguravajuće kompanije, svakako je važan i podatak da su devet od 10 najvećih banaka u svetu, naši klijenti", dodaju u ovoj kompaniji.
 
Sa ciljem otvaranja vrata ka ozbiljnoj programerskoj karijeri, Synechron Srbija tokom cele godine organizuje studentske prakse, u trajanju od dva meseca, tokom koje, uz podršku mentora, studenti imaju priliku da se upoznaju sa kompanijom, procene sopstvene afinitete i ambicije, i tako sebi otvore vrata ka ozbiljnoj programerskoj karijeri. Oko 80 odsto praktikanata zaposlili su se u Synechronu nakon dvomesečne prakse.
 
Više o samoj kompaniji možete saznati i putem društvenih mreža, a informacije o mogućnostima priključivanja timu, saznajte na sajtu, kao i na Linkedin profilu.
 
Raspoložive pozicije možete uvek pronaći i OVDE.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti