Slušaoci Radija 021 izabrali Hit 2021: Billy Idol "Bitter Taste"

Pesma "Bitter Taste" Bilija Ajdola poneo je titulu Hita godine, po izboru slušalaca Radija 021.
Slušaoci Radija 021 izabrali Hit 2021: Billy Idol "Bitter Taste"
Foto: 021.rs

Legendarni Bili Ajdol vratio se u velikom stilu, objavljujući posle dugo vremena pravi hit. Ponovo je udružio snage sa Stivom Stivensom i to je odmah urodilo plodom.

Pesma "Bitter Taste" se ubrzo nakon objavljivanja zavrtela i na Radiju 021 i bio je to, potvrđuje publika, pun pogodak muzičkog urednika.

Ajdol je prilično lagodno odneo pobedu u tradicionom izboru za Hit godine Radija 021. Slušaoci su birali svoje omiljene pesme koje su slušali na 92,2 Megaherca, a imali su priliku i da osvoje vredne nagrade.
 
U izboru za Hit godine našlo se 10 pesama, a pomenimo Joy Crookes - "When You Were Mine", Sam Fender - "Seventeen Going Under", Sting "Rushing Water", Elton John ft. Dua Lipa - "Cold Heart", Alice Cooper "Our Love Will The World", Ed Sheeran "Bad Habits"... 
 
Ipak, slušaocima nije bilo teško da odaberu "Bitter Taste".
 
  • Bane

    31.12.2021 13:57
    Odlicna pesma! Idol nikad bolji!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti