Novosađani Novu godinu dočekali u kafićima i stanovima

Novosađani su ovu 2022. godinu dočekali uglavnom u stanovima i kafićima.
Novosađani Novu godinu dočekali u kafićima i stanovima
Foto: 021.rs

Doček Nove godine i ove, kao i prošle, nije bio organizovan na glavnom gradskom trgu, kao što je to inače bio običaj.

Novosađani su tako morali da se zadovolje dočekom u kafićima ili na privatnim žurkama i stanovima. 

 
Veliki broj građana bio je na sremskoj strani grada, gde su mogli da pogledaju predstavu "Tesla izumetnik", gledaju performans italijanskog umetnika Alberta Novela i slušaju di-džeja Dark Angel, Đorđa Miljenovića i druge.
 
 
Ovo je godina kada će Novi Sad zvanično preuzeti titulu Evropske prestonice kulture, nakon što je to u godini za nama odloženo zbog pandemije. 
 
 
Novosađani su novu godinu krenuli da ispraćaju još oko podne, kada su počele dnevne žurke u kafićima širom grada, a budući da je vreme bilo neuobičajeno toplo za ovo doba godine, u mnogim kafićima proslave su organizovane u baštama.
  • Imre

    01.01.2022 12:36
    Sem novosadjana u Beogradu je bilo i 10 hiljda Hrvata,koji rekose da tamo nema organizovanog doceka,jer su novu godinu stavili u karantin.Po izlasku iz karantina 14 janura docekace novu godinu,pa ce se pridruziti Srbima koji po drugi put slave docek.
  • Novosađanka

    01.01.2022 12:16
    Ta nemojte kasti
    Srećna Nova godina! Ja sam bila u Gradiću, ono sve najavljivano pre toga me nije naročito oduševilo, možda i bi da nije najavljivano kao ne znam kakav spektakl, oko mene ljudi su komentarisali slično. Sve je popravila svirka KKN, didžejevi su bili dobri, normalna masa bez seljane i pucnjave. Nekako me to sve baš oraspoložilo a jako se dopalo i mojoj ćerki od 14 godina. Novi Sad, podseti se da je grad...❤️
  • Jovan

    01.01.2022 12:14
    Svim Novosadjanima želim srećnu 2022. godinu. Pre svega bih im poželeo čist vazduh i zdraviju životnu sredinu. Nivo zagadjenosti vazduha je neverovatno visok. Niko se ne bavi ovim problemom, krajnje je vreme da se počne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti