Post restum: Šta radni ponedeljak donosi Novosađanima?

U ponedeljak vas možda neko upita jeste li glasali u nedelju.
Post restum: Šta radni ponedeljak donosi Novosađanima?
Foto: 021.rs

I biće to nastavak referenduma, pa ćete odgovoriti sa "da" ili "ne"... ili pak "šta ti je, bio lep dan". 

U svakom slučaju, ne brinite. Biće prilike da opet prošetate do glasačkih mesta i kažete šta mislite, koliko već u aprilu. 

Vreme
 
Ponedeljak u Novom Sadu počeće sa temperaturom u minusu, ali će završiti u plusu. 
 
Minimalna dnevna temperatura biće -2 stepena, a maksimalna šest stepeni iznad nule. Dan će biti oblačan i nećemo se nagledati mnogo sunca.
 
Ponedeljkom, naravno, svakog boli glava. A bioprognoza kaže i sledeće: relativno nepovolјna biometeorološka situacija može uticati na respiratorne i srčane bolesnike. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu glavobolјe i razdražlјivosti. U saobraćaju se savetuje dodatna pažnja.
 
Dobro je znati i...
 
Bulevar Mihajla Pupina je sada u celosti otvoren za saobraćaj, nakon što je prethodnih dana jedan njegov deo bio blokiran zbog organizovanja događaja u vezi sa Evropskom prestonicom kulture.
 
Za sada nema najavljenih isključenja struje i vode. Ali, kako to obično biva, uvek se dogodi neka havarija na vodovodnoj mreži, pa ćete o svemu biti blagovremeno informisani na 021.rs.
 
Premda je Đoković glavna tema, ne treba zaboraviti i to da je virus korona i dalje veoma aktivan. U Novom Sadu trenutno korona virus ima oko oko 8.300 građana, a redovi za testiranje su veliki.
 
Kako biste ujutru izbegli gužve i radare, budite uz Radio 021, odakle vas Cope vodi kroz gradski saobraćaj, isporučujući humor, informacije i dobru muziku.
Gde ići?
 
Film "Pucanj nije brisan" biće prikazan u Zenit Books-u, u 19.30 časova.
 
Projekcija filma "Zovem se crveno", u Crnoj kući, zakazana je za 18 sati.
 
Zakasnela novogodišnja žurka MentalHub-a održaće se u LAB-u, u 18 časova.
 
U Kulturnom centru Novog Sada moći ćete da pogledajte filmove "The King's Man" (19h) i "Trijumf" (21h).
  • Деда Станко

    17.01.2022 06:11
    Жал
    Шта да кажемо 3. Априла. Опет крађа у РИК-у. Ко ће то сада потписивати своје мишљење У ИМЕ НАРОДА. Нити смо до сада имали НАРОДНУ СКУПШТИНУ, нити ће од сада ова НЕНАРОДНА СКУПШТИНА утицати на закон који изгласава.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti