VIDEO: Lovreković iznet iz dvorišta SSP-a pri pokušaju da dođe do Marinike Tepić, vikao i vređao

Tomislav Lovreković pokušao je da uđe u prostorije Stranke slobode i pravde u Beogradu, kako bi došao do potpredsednice ove partije Marinike Tepić.
VIDEO: Lovreković iznet iz dvorišta SSP-a pri pokušaju da dođe do Marinike Tepić, vikao i vređao
Foto: 021.rs (Screenshot)

Na snimku se može videti da je Lovreković iznet iz dvorišta zgrade SSP-a, nakon verbalnog okršaja sa predsednikom partije Draganom Đilasom. Dok su ga članovi ove stranke iznosili, on je vikao: "Evo demokratije". 

Kako je saopštio SSP, reč je o novom pokušaju uznemiravanja i proganjanja Tepićeve. 

"Aleksandar Vučić osmislio je novi radikalski metod napada na potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić. Za to je izabrao Tomislava Lovrekovića, njenog ličnog i direktnog progonitelja. Čovek koji je već proveo mesec dana u zatvoru zbog pretnji smrću Tepićevoj, a zatim je gađao živom kokoškom na konferenciji za novinare kako bi je povredio, došao je danas oko 14 sati u sedište SSP-a, sa jedinom idejom da je kao nosioca liste ujedinjene opozicije uznemirava i progoni", saopštila je SSP.

U ovoj partiji dodaju da je Lovreković nedavno u dokumentarnom filmu direktno targetirao Tepićevu i predsednika ove stranke Dragana Đilasa.
 
"Pošto je vređao i psovao i nije želeo da odustane od namere da dode do Tepićeve, te je legao na asfalt ispred prostorija stranke, iznet je na trotoar, kao i njegov i Vučićev uzor Vojislav Šešelj. Pozvana je i policija koja je stigla u izuzetno kratkom roku. Mariniku Tepić neće zastrašiti, kao i nijednog drugog borca za slobodu i pravdu u Srbiji. Nikada nikoga nećemo napasti, ali nećemo dozvoliti ni da nas bilo ko napada i maltretira", zaključili su u ovoj partiji. 
 
 
Snimak incidenta prosleđen je medijima.
  • trecasreca II

    19.01.2022 13:40
    Iskreno se nadam
    Da cuvate IP botovskih komentara
  • pape

    18.01.2022 11:42
    Kuda dalje!
    Детелинара sve lepo napisao! Bravo!
  • MK

    18.01.2022 00:37
    megaglupost
    Svašta se ovde može u komentarima pročitati! Uopšte ne mislim na političke simpatije, strasti, ljubavi, mržnje i ubojite namere! Mislim na neverovatnu nepismenost, nepostojanje ni najnižeg nivoa obrazovanja, pristojnosti i sličnih svojstava i osobina koje bi trebalo da imaju svi koji smatraju da njihovo mišljenje zadovoljava bar osnovne uslove ovih navedenih kategorija i da onda zaslužuje da bude i objavljeno. Često se pominje izraz "prvorođeni", zna se naravno na koga se misli, samo nije jasno šta to oni time hoće da kažu i istaknu? Ima ta reč nekoliko značenja, ali se baš nijedno ne može smisleno vezati sa kontekst i teško je da on služi svrsi - da se naruži, izvređa, ponizi, uvredi ili šta je već namera stvaraoca dotičnog izraza, pa bi bilo korisno da nam malo razrade tu stvar! Onako kao u leksikonu - prvrođeni, šta znači osim onog običnog, da je nečije najstarije dete! A to baš ne zvuči naročito ubojito! Znači nešto i u monarhijama, a to sa kontekstom tek nema veze!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti