VIDEO: Aleksandar Dujin objavio pesmu "Čarolija"

Aleksandar Dujin orkestra i Nevena Reljin objavili su spot za pesmu "Čarolija", sa studijskog albuma "Zvuci kao boje".

Aleksandar Dujin, jedan od najbližih saradnika Đorđa Balaševića, nada se da će svi koji pogledaju spot moći da "utonu u zvuke i slike bajkovite pesme 'Čarolija', da će im prijati da upiju harmoniju i melodiju pesme i da će osetiti emotivnu posvećenost svih aktera ispred i iza kamere". 

"Takođe verujem da se kroz toplinu Neveninog vokala- na trenutak može pobeći iz aktuelne, prilično monotone realnosti u kolorite virtualnosti, koje smo ponudili ovim nesvakidašnjim video spotom", kaže Dujin.

On se zahvalio osobama koje su pomogle da video bude snimljen i da se ideja teksta i muzike prikažu na najprigladniji mogući način.
 
"Nadamo se da ćete uživati uz pesmu i spot 'Čarolija' makar onoliko koliko i svi mi, dok su pesma i spot nastajali", zaključuje Dujin. 

  • Iva

    18.01.2022 20:03
    Carilija
    Bravo lepo je slusati na prvo slusanje sam odusevljena
    Pozzz.ZR
  • Komšinica

    18.01.2022 17:45
    maestro bravo
    fantastično,šta drugo očekivati od maestra Dujina
  • Bela

    18.01.2022 13:50
    Odlicna pesma !
    Stvarno Carolija, koja je uspela da me bar na trenutak izmesti iz ove svakidasnjice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti