Novi semafor na Bulevaru Evrope od danas na "žutom treptaču"

Novoizgrađeni semafor na raskrsnici Geri Karolja i Đorđa Magaraševića sa Bulevarom Evrope, u četvrtak će biti pušten u probni rad.

Semafor će biti na "žutom treptaču".

Semafor je izgrađen zbog, kažu u Gradu, bolje regulacije saobraćaja u zoni ove izuzetno frekventne raskrsnice, a prvenstveno radi bezbednijeg kretanja pešaka i biciklista pri prelazu preko Bulevara Evrope.

Za realizaciju ove investicije izdvojeno je sedam miliona dinara.
 
"Apelujemo na vozače da uspore, povećaju opreznost i obrate pažnju na novopostavljenu svetlosnu signalizaciju", zaključuju u Gradskoj kući.
  • Dragan

    21.01.2022 09:01
    E
    Uraaaaaa prvi semafor u Srbiji !21 veku.Čak ni komunisti nebi od sramote objavili otvaranje semafora a postavili su ih na milione. Sve je to pranje prljavog novca.Zar to nije posao komunalnih službi da u slučaju potrebe postave semafor iz svojih sredstava+novac iz budžeta grada.
  • Garica

    20.01.2022 09:03
    Kad će...
    ... da proradi semafor kod nadvožnjaka u Temerinskoj ulici? Frekventnije raskrsnice od ove sada, kad je Kisačka zatvorena, nema. Policija se pojavi kad je "špic", mada celog dana biva da se zaguši ili Temerinska u pravcu skretanja u Venizelosovu ili u pravcu skretanja u Partizansku. Semafor je postavljen, ali već skoro mesec dana nije pušten u rad. Hoće li proraditi kad se Kisačka ponovo otvori?
  • Žorž Pompidu

    20.01.2022 07:39
    Treptač
    Pozdrav najboljim,najvrednijim i najpoštenijim majstorima u J.K.P PUTU

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti