FOTO: Imena 43 đaka generacije novosadskih škola na bilbordima duž Bulevara oslobođenja

Bilbordi s imenima 43 đaka generacije osnovnih i srednjih škola s teritorije Novog Sada u prošloj školskoj godini postavljeni su duž Bulevara oslobođenja.
U pitanju je projekat "Učim+Znam=Vredim" koji sprovodi Udruženje za promociju društvene odgovornosti, a čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola.
 
"U godini kada je Novi Sad Evropska prestonica kulture, ovaj projekat pokazuje i da da je naš grad i dalje vojvođanska prestonica znanja, učenja i uspeha, kao to je to već decenijama. Zato je i najfrekventniji gradski bulevar, Bulevar oslobođenja od ponedeljka ulepšan bilbordima s imenima 43 đaka generacije osnovnih i srednjih škola s teritorije Grada Novog Sada u prošloj školskoj godini", navelo je Udruženje. 
 
Dodaju da je pandemija koronavirusa uticala je na to da, umesto fotografija, budu istaknuta njihova imena na bilbordima, ali da je i to način da se Novosađani i svi koji dođu u Novi Sad upoznaju sa šampionima znanja novosadskih osnovnih i srednjih škola. 
 
 
  • maki

    24.01.2022 21:00
    druga deca
    Mislim da ovo nije pošteno, šta je sa decom iz ruralnih sredina koji su osvajali nagrade na svim nivoima takmičenja , osvajali nagrade na republičkom takmičenju. Lično znam par dece koja imaju preko 30 diploma sa takmičenja. Zar oni nisu vredni pomena, zar samo Novi Sad ima decu. Opet pravite diskriminaciju to nije uredu. Tražite od svih škola sa teritorije Vojvodine imena dece koja su bila nagrađivana, izaberite najbolje pa onda postavljajte slike i bilborde. To je već ponos i predstavljanje Evropskog Novog Sada.
  • Daks

    23.01.2022 22:37
    Pa lepo..
    Konačno nešto lepo u našem gradu.
  • Jedna od mnogih

    23.01.2022 22:27
    Ne sviđa mi se
    Nije dobro odrađeno. Pa ko to može stati autom i pročitati? Bilbordi su bili super. Ili ste mogli slike staviti u centar, tamo gde budu panoi maturanata, ovo je "odrađeno".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti