Narednih dana osetno toplije

U sredu će u Novom Sadu biti osetno toplije.
Narednih dana osetno toplije
Foto: Pixabay
Biće tmurno, ali suvo. Minimalna temperatura biće -3, maksimalna 3 stepena. Duvaće slab i umeren zapadni i severozapadni vetar.
U četvrtak tmurno i još toplije, temperatura će se kretati od -2 do 7 stepeni. U petak je moguća susnežica. Najniža temperatura biće -1, najviša 6 stepeni.
U subotu tmurno i suvo, a temperatura će se kretati od -1 do 5 stepeni. U nedelju je ponovo moguća susnežica, a temperatura će se kretati od 0 do 8 stepeni.
 
Biometeorološka prognoza za sredu, 26. januar:
 
Hronično obolelim osobama i meteoropatama se savetuje opreznost usled nepovolјnih biometeoroloških prilika. Naročito izražene tegobe mogu imati astmatičari i cerebrovaskularni bolesnici. Mogući su glavobolјa, promenlјivo raspoloženje i pospanost. Savetuje se slojevito odevanje, kao i izbegavanje većih fizičkih napora.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti