Testiranje brze pruge Beograd - Novi Sad i u noćnim satima

Infrastruktura železnice Srbije upozorila je danas građane da će se testiranja na brzoj pruzi Beograd - Novi Sad od 26. do 29. januara odvijati od 7 časova do ponoći, a ne do 17 časova.
Testiranje brze pruge Beograd - Novi Sad i u noćnim satima
Foto: 021.rs
Kako je saopšteno iz Železnica, poseban oprez savetuje se meštanima Batajnice i Kamendina, koji bi trebalo da poštuju saobraćajnu signalizaciju i propise.
To se naročito odnosi na period kada ti putni prelazi budu povremeno zatvarani zbog prolaska mernih kola za dinamičko testiranje brze pruge, kako bi se sačuvala bezbednost saobraćaja i zaštitili ljudski životi.
U vreme zatvaranja prelaza obezbeđeno je i prisustvo saobraćajne policije. 
  • nema

    27.01.2022 09:53
    napredak
    Vozovi su parkirani na tajnim lokacijama, u njima sedi predsednik, a mogu da se voze samo noću, kad ide voz ,svi da sede kod svojih kuća. A policija će da štiti prugu.
    Diznilend

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti