PREDLOŽITE: Biramo najlepšu novosadsku rupu, šaljite predloge koje ćemo proslediti putarima

U nekoliko navrata pitali smo vas o situaciji u saobraćaju u Novom Sadu. Imali ste razne zamerke, a jedna od njih su i rupe na putu.
PREDLOŽITE: Biramo najlepšu novosadsku rupu, šaljite predloge koje ćemo proslediti putarima
Foto: 021.rs

Kada dođe zima, padne sneg, otkrije se pravo stanje stvari.

Deluje neverovatno da kada vozite kroz ulicu Jovana Subotića, u centru grada, imate osećaj kao da prolazite planinskim zaseokom i sve što vam u tom trenutku treba jeste "lada niva". 

Naravno, jasno je da ne može svaka rupa u svakom trenutku biti zakrpljena, ali ono što građani mogu da urade jeste da ne čekaju trenutak da to primete putari, već da se sami angažuju.
 
Iz tog razloga pozivamo vas da nam pošaljete fotografije udarnih gradskih rupa, opišite gde se nalaze, kada ste ih prvi put primetili, zbog čega neka rupa zaslužuje da ponese titulu "Najlepše novosadske rupe 2022." Stručni žiri 021.rs izabraće onu koja će opravdano biti ovekovečena priznanjem najlepše gradske rupe. 
 
Predloge koje pošaljete prosledićemo i nadležnima, Gradskoj upravi za građevinskog zemljište i investicije i JKP "Put", te ćemo pratiti u kojoj meri izlaze u susret građanima.
 
  • Crni

    30.01.2022 14:57
    Rupe udarne
    Bul. Kneza Miloša je celom dužinom u oba pravca u katastrofalnom stanju treba komplet remont te ulice. Nešto su presvukli ali pitanje je koliko će to izdržati...
  • Signal

    29.01.2022 23:07
    Rupe
    Ista tema je pre deset godina bila na Signal radiju, uz mnostvo drugih gradskih tema. Kriticki osvrti na tadasnje stanje u gradu pod palicom Igora Pavlicica i Bojana Pajtica je i doveo ove zgubidane na vlast. I sad ponovo isto pokusavamo, da pokazemo da grad vode nesposobni a bezobrazni. Ista situacija, a deset godina proslo. Izadjimo na izbore da kaznimo ove barabe za bahatost i ubedjenost da mogu da rade sta hoce nekaznjeno. Pozdrav dobrim i savesnim ljudima.
  • Futoška ulica…

    29.01.2022 14:50
    Od Bul. Evrope do N. Naselja
    Cela desna strana Futoške ulice posmatrano od Bulevara Evrope do ulaza u Novo naselje, pa i do Satelitske pijace je oštećena po principu procep na zakrpu, zakrpa na rupu, rupa na niz kolotragova koji se preklapaju i samo što nisu pukli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti