Ne odlažite dobru priliku: U toku upis đaka u Srednju medicinsku školu "Sveti Arhangel"

U toku je upis na šest obrazovnih profila koje svršenim osnovcima nudi Srednja medicinska škola "Sveti Arhangel" u Novom Sadu.
Ne odlažite dobru priliku: U toku upis đaka u Srednju medicinsku školu "Sveti Arhangel"
Foto: Pixabay

Upis je pod odličnim uslovima - bez prijemnog ispita i dodatnog stresa, po početnoj ceni od 900 evra po godini.

Potraga za odličnim uslovima za nastavak školovanja završava se u centru Novog Sada. Roditelji mogu da iskoriste predstojeće vreme i upišu dete u školu u kojoj će pohađati kvalitetne, interaktivne časove u savremeno opremljenom prostoru i uz mogućnost stalnog napredovanja dece.

Nastavnici su u svakom trenutku dostupni za pitanja i konsultacije, što olakšava usvajanje znanja i rasterećuje decu u obavezama kod kuće.
 
Đaci mogu da upišu sledeće akreditovane profile: medicinska sestra - tehničar, medicinska sestra - vaspitač, farmaceutski tehničar, laboratorijski tehničar, pedijatrijska sestra i ekonomski tehničar. Nakon završetka školovanja, stiču diplomu srednjeg obrazovanja, a s kojom mogu da nastave svoje obrazovanje na bilo kom višem nivou.
 
Udžbenike, koje je prethodno odobrilo Ministarstvo prosvete, svim učenicima obezbeđuje Srednja škola "Sveti Arhangel", a u cenu godine uključena je i uniforma za stručne medicinske smerove. To ovu ustanovu čini jednom od najpovoljnijih privatnih škola u Srbiji, uz garanciju visokog kvaliteta obrazovanja.
 
Stručna praksa je jedno od najbitnijih pitanja za đake i roditelje. Đaci će praktičnu nastavu u toku prve i druge godine školovanja pohađati u ustanovi, a u toku treće i četvrte godine praksa je organizovana u brojnim državnim i privatnim zdravstvenim ustanovama. 
 
Sve što je potrebno za upis je da se prijavite na vreme. Neophodnu dokumentaciju možete da dostavite do 31. avgusta, a preporuka je da ovaj bitan korak u obrazovanju dece ne odlažete - mesta za upis su ograničena. Najveće interesovanje godinama vlada za dva smera - farmaceutski tehničar i medicinska sestra - tehničar.
 
Posetite školu i dobićete odgovore na sva dodatna pitanja. Možete doći na Trg Marije Trandafil 14 radnim danima od 08h do 19h, subotom od 08h do 14h ili pozvati na brojeve telefona 021/47-222-00, 069/30-80-623 i 060/40-30-585.
 
Budite u toku i pratite sve novosti na Fejsbuk stranici Srednje medicinske škole “Sveti Arhangel”.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti