VIDEO: Novosadski sastav The Bad Week objavio pesmu "Looking for Love"

Novosadski sastav The Bad Week objavio je pesmu "Looking for Love", kojom najavljuje album prvenac "So It Was".
VIDEO: Novosadski sastav The Bad Week objavio pesmu "Looking for Love"
Foto: 021.rs

The Bad Week čine frontmen Strahinja Jajić, Stefan Stefanović Gile na usnoj harmonici i Danijel Seethaler na bubnjevima, odnosno na kahonu. 

Novosađanima su poznati i kao trio koji često svira u centru grada, a publiku su stekli i brojnim svirkama u novosadskim klubovima i lokalima. 

Sada su objavili spot za pesmu "Looking for Love", za koju je tekst i muziku napisao Strahinja Jajić, a na basu im se pridružio Nenad Patković. Pesma je snimana u studiju "ZOrange", dok je muzički spot radio Duško Rastović.
 
Strahinja je krajem prošle godine za 021.rs rekao da album "So It Was" predstavlja rezime njihovih životnih iskustava i omaž muzici koju slušaju i koja je oblikovala njihov muzički ukus.
 
"Album je već snimljen i na njemu se nalazi 11 pesama, od kojih sam ja pisao tekstove za 10, Gile za jednu. Tako da se može očekivati da će biti objavljen početkom sledeće godine, do proleća", poručio je tada Strahinja.
 
  • Milos

    03.02.2022 15:52
    Bravo
    Svaka cast momci, uvek zastanemo ja i zena da vas poslusamo.Zelimo vam od srca puno uspeha ❤
  • Џек Килијан

    02.02.2022 23:04
    Бед Вик
    Знам их лично, а и свирао сам с њима, сјајни људи и јако озбиљни музичари.
  • Ratko

    02.02.2022 20:02
    Jović
    Momci dobro zvuče, lepi, šarmantni, na svirkama odlična energija! Lepo je što rade autorske pesme!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti