FOTO: Novi novosadski proizvodi u onlajn prodavnici ShopiNS - gift shop-u 021 brenda

Ukoliko volite da "otpadate ćere", "pun vam je kural svega" ili pak često odradite "đir bajsom", onda ShopiNS ima nekoliko lepih iznenađenja za vas.
FOTO: Novi novosadski proizvodi u onlajn prodavnici ShopiNS - gift shop-u 021 brenda
Foto: 021.rs

Pre pola godine, na 24. rođendan Radija 021, pokrenuli smo jedinstveni novosadski online gift shop - shopins.rs. Novosadske parole, uz odlične ilustracije Oli Poppins, našle su se na majicama, šoljama i bedževima. Sve to sa idejom sa duh panonskog grada poznatog po određenom tempu života, izgovora reči i naročitom duhu utisnemo u praktične predmete.

Kako biste imali dodatni motiv da kupovinom u ShopiNS-u podržite i pomognete rad redakcije 021, uveli smo nove proizvode sa motivima likova koje ste već upoznali. Od sada u online gift shop-u brenda 021 možete da pronađete kecelje, notese i termose.

Ukoliko spremate nedeljni ručak za porodicu i prijatelje, zašto to ne biste činili sa stavom? Kecelja odličnog kvaliteta dolazi u nekoliko boja sa posebno kreiranim ilustracijama - "Đir bajsom", "Dunavska - Dunavska", "Najlon nedeljom", "Otpadam ćere" i, naravno, "Pun kural svega". Kecelju možete da pogledate i naručite na OVOM LINKU.
 
A kada prođe ručak i dođe vreme da isplanirate dan pred vama, nakon pomoći koju dobijate u rubrici "Šta vas očekuje" na 021.rs, svoje planove i ideje možete da zapišete u notese, na kojima su poznati likovi, a koji vam nudimo u dva dizajna - "notes A5" i "notes kunst". Na vama je da odlučite da li želite notes u crnoj, sivoj ili beloj boji, a proizvod pogledajte OVDE.
 
I nakon što ste sve isplanirali, "zahajali" bajs i krenuli u đir po novosadskim ulicama, dobro je da imate neku tečnost uz vas. Tu su termosi od 350 i 400ml, sa ručkicom i bez nje. Dobro vam dođe dok ste na putu, a odlično je i da vam je pri ruci tokom radnog dana ili pak tokom višečasovne sesije "otpadanja ćere". Opet, vaša je odluka koji dizajn želite i u kojoj boji, a mi smo se potrudili da ih bude više, što možete da pogledate shopins.rs.
 
  
 
Pokretanjem ShopiNS-a želimo da vam pružimo mogućnost da obradujete sebe ili nekog sebi dragog nudeći vam zanimljive proizvode sa autentičnim ilustracijama i pratećim porukama koje možete sa ponosom da koristite, znajući da ste podržali ono što vredi. Jer svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je za našu budućnost.
 
Uz jednostavnu navigaciju na veb adresi shopins.rs, bez registracije i u samo nekoliko koraka, možete da odaberete proizvod po želji. A možete i da zaobiđete internet naručivanje pa da svratite direktno u Radio kafe, u Miletićevoj 45, i na licu mesta kupite šta vam se sviđa. Naravno, ukoliko uzmete više proizvoda, za to dolazi i popust. 
 
  
  • Džo

    07.02.2022 19:18
    .
    Ovdeje u stvari skraćenica SNS, budi Bog snama
  • NN

    07.02.2022 17:32
    ---
    Odlicno upotpunjen asortiman, termos boca je pun pogodak :) Pravac Radio kafe po neki primerak.
  • Baka Mira

    07.02.2022 09:59
    Sjajno, originalno, zanimljivo, veselo :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti