U toku je predupis u E-gimnaziju: Obezbedite mesto za dete na vreme

Najkvalitetnija, savremena nastava u dinamičnom okruženju za svako dete i ove godine je na raspolaganju u jednoj od najmodernijih škola u regionu.

Mesto više iz godine u godinu traži se u novosadskoj E-gimnaziji, gimnaziji opšteg tipa koja učenicima i roditeljima nudi niz pogodnosti i uslove koji ne postoje gotovo nigde.

Najviši nivo bezbednosti u ustanovi, SMS i e-mail brzi sistem komunikacije sa svim učenicima i roditeljima i dostupnost kompletnog obrazovnog materijala i kod kuće samo su neki od razloga opredeljenja baš za ovu gimnaziju.

U toku je predupis za školsku 2022/2023. godinu, a broj mesta je ograničen. Zainteresovani roditelji dete mogu da prijave elektronski ili lično i da mu na taj način obezbede velike prilike za profesionalni i lični razvoj.
 
Šta je u ponudi?
 
Kao i svaka akreditovana ustanova opšteg smera, E-gimnazija u nastavnom programu ima sve obavezne predmete i ocene koje ulaze u krajnji prosek učenika. Tu su i izborni predmeti - Građansko vaspitanje i Verska nastava, ali i dva nova predmeta od velikog značaja. To su Saobraćajno vaspitanje i Zdravstveno vaspitanje o reproduktivnom zdravlju.
 
Đaci biraju i između fakultativno-nastavnih predmeta: Programiranja, Interneta ili Grafičkog dizajna, a oni željni što šireg znanja mogu da odaberu sve ponuđene predmete. Učenici koji su pohađali fakultativne predmete na kraju četvrtog razreda polažu test i stiču pravo na sertifikat koji im se upisuje u radnu knjižicu, nezavisno od diplome.
 
Nastava je za sve pomenute predmete na najvišem nivou angažovanja stručnog kadra E-gimnazije, ali podrazumeva i motivaciju đaka da aktivno uče i interesuju se za što šire oblasti. Fokus nastave je na primeni znanja i razumevanju sadašnjosti kao visokotehnološkog, razvijenog društva u kojem najbolje šanse za uspeh imaju najsposobniji. Zato je veliki akcenat na informacione tehnologije.
 
 
Međutim, deca koja pokazuju interesovanja i talenat za druge oblasti takođe će dobiti najveću podršku nastavnog kadra i direktora škole. Nastava podrazumeva dinamično učenje i praksu u uspešnim, multinacionalnim kompanijama, boravak u prirodi i još mnogo toga što mogu da iniciraju i sami učenici.
 
Posebna pažnja daje se učenicima koji imaju afinitet prema sportu i/ili vredno rade na ostvarenju sportskih karijera. Zato E-gimnazija ima sopstvenu sportsku akademiju "Meridiana", sa ogromnim kapacitetom u vidu sportskih terena i vrhunskog smeštaja, restorana, kantine i učionica.
 
Roditelji svakodnevno dobijaju SMS obaveštenja o eventualnom odsustvu dece sa nastave, redovnim i vanrednim aktivnostima, svim novostima ali, osim toga, imaju mogućnost i da od kuće, pomoću šifre i pristupa internetu, prate nastavu.
 
Serveri E-gimnazije omogućavaju svakom učeniku da pristupi gradivu od kuće, čime se eliminiše mogućnost da dete ne usvoji znanja sa časa. Roditelji imaju uvid u E-dnevnik i ocene od kuće.
 
Škola je pokrivena video-nadzorom i omogućava ulaz putem otiska prsta, a roditeljima omogućava i video-uvid u prostorije škole. E-gimnazija ima najsavremeniju protivpožarnu zaštitu i sigurnosne elemente koje nema nijedna druga škola. 
 
Đaci i nastavnici koriste "pametne" table, LED projektore, elektronske mikroskope, aplikacije i druge elemente savremene nastave.
 
Ovo je samo deo pogodnosti koje imaju učenici E-gimnazije. Uverite se i sami u uslove i pogodnosti posetom E-gimnaziji u Radničkoj 20 ili Sportskoj gimnaziji u Stojana Novakovića 2, a možete da se obratite i mejlom na adresu info@e-gimnazija.org.
 
Sve informacije o aktuelnom predupisu saznajte OVDE, a novosti pratite i na Instagramu i Fejsbuku ove ustanove.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti