Duge, duge medicinske liste čekanja: Želimo da čujemo vaše iskustvo

Liste čekanja za medicinske usluge u zdravstvenim ustanovama su dugogodišnji problem, za koji se stalno govori da će biti rešen. Međutim, za pojedine preglede i dalje se čeka godinama.
Duge, duge medicinske liste čekanja: Želimo da čujemo vaše iskustvo
Foto: 021.rs

Problem je postao još veći sa pandemijom korona virusa, kada je zdravstveni fokus prebačen na borbu protiv zaraze koja je okovala čitav svet. 

Želimo da čujemo vašu priču o čekanju na dobijanje medicinske usluge, kroz šta prolazite i koliko vam je značajno da vam pomoć bude pružena što pre. Iz tog razloga smo pripremili kratak upitnik koji možete da popunite, a mi ćemo kontaktirati nadležne u nameri da dođemo do odgovora kako da se liste čekanja smanje i koji su ključni problemi.

Takođe, možete da ostavite vaš kontakt, ukoliko želite da problem koji vas muči dobije pažnju javnosti.

Vaši odgovori su sigurni i enkriptovani i čuvaće se samo do objavljivanja priče, nakon čega će biti obrisani. 

  • pajo patak

    10.02.2022 16:24
    budi(mo)te realni
    mnoge Klinike UKCV imaju manje od deset (10) specijalista, koji pokrivaju grad Novi Sad, ceo Južnobački okrug, dobar deo Sremskog okruga, i sve najteže pacijente svih OB u Vojvodini. UC u Novom Sadu ima oko 3,5 puta manje pacijenata nego UC u Beogradu, ali zato UC u Beogradu ima šest ( 6) puta više zaposlenih. Zašto je to tako već decenijama ?
  • mile

    10.02.2022 10:30
    miki
    zaista oftolmologija u Žablju ne radi samo privatni pregledi.
    Na telefone se ne javljaju.
    Kome da se obrate pacijenti na koji broj telefona.
    očajni smo svi
  • Hans

    10.02.2022 09:22
    Zadovoljan
    Iskreno nikada nisam cekao red ni u jednoj zdravstvenoj ustanovi zahvaljujuci posebnoj taktici zvanoj privatno zdravstveno osiguranje. Iskreno smatram da nije ni skupo narocito posto deca ne dozivljavaju traume vec im se svidjaju klinike koje imaju i igracke za decu.
    Mislim da svako moze da odvoji oko 150e mesecno za dobro privatno osiguranje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti