Novosađanin ubijen u centru Novog Sada poznati ulični svirač Kristijan Kostić Bleki

Muškarac koji je u noći između utorka i srede pretučen na smrt u Kosovskoj ulici u centru Novog Sada je poznati ulični svirač, šezdesetjednogodišnji Kristijan Kostić Bleki.
Za njegovo ubistvo uhapšen je dvadesetjednogodišnji Ž. R. iz Žablja. Mladić se sumnjiči da je Kostića tukao rukama i nogama, a svirač je od zadobijenih povreda preminuo u Kliničkom centru Vojvodine.

Vest o ubistvu Kostića potresla je njegove kolege i mnoge Novosađane koji su skoro svakodnevno mogli da ga vide kako svira gitaru u centru Novog Sada.

Kristijan je imao i svoj kanal na Jutjubu, na kom je objavljen jedan snimak, obrada pesme Vojvođanskog bluz benda "Neko kao ti", a ispod kog se oni koji su ga poznavali opraštaju od njega.
 
 
Podsetimo, kako je portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj naveo za 021.rs da su primili poziv oko pet časova ujutru sa informacijom da se u Kosovskoj ulici, ispred broja 7a, nalazi muškarac bez svesti. Ekipa Hitne pomoći je povređenog muškarca zbrinula na licu mesta i prevezla ga na odeljenje reanimacije u Urgentni centar. Muškarac je preminuo po prijemu u Urgentni centar.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Komentari 143

  • Sami

    14.02.2022 12:12
    Svi vi smradovi što se bunite na prozivke Vučiću i SNS. Jeste za sve su on i njegova kriminalna organizacija krivi. Prekonponovali su društvo iz građanskog u " staljnističko". Uzurpirali su institucije od zakonodavnih do izvršnih, paramilitære grupe za brza dejstva. Stvoren je sistem gde neko može " sve" samo ako radi za vođu. Postavili su najveći ološ sa dna kace da vodi najodgovornije resore zadužene za bezbednost i pravdu u društvu. Od svega ovoga najbedniji ste vi smećari koji se za mrvice upinjete da ih abolirate od svega ovoga.
  • Neko

    12.02.2022 22:14
    Pitate se sta nije u redu sa Novim Sadom, svi imate noseve zabodene u gu*ice pa niko ne primecuje. Kriminal, nasilje, malogradjanstina i zlo. Sve drugacije i “slabije” se satira i prezire. Grad je godinama u nazad utonuo u tesku depresiju i mrak, iz kojeg godinama kvalitetni ljudi odlaze, ali se mi nasladjujemi epitetima ala grad kulture. Jel ovo kultura? Kultura je sa ovih prostora nestala 1988, a pre toga kad su isterani Nemci i raspadom Austrougarske.
  • Ljubitelj ravnice

    12.02.2022 21:09
    Ustani odma!
    Moj rodni Beograd je zauvek umrljao svoje belo lice krvlju Dragana Maksimovica, a zatim i Brisa Tatona, gosta...Taman kad sam pomislila da u mom drugom po redu omiljenom gradu,pitomom i blagom, to ne moze da se dogodi... I Novi Sad je sada jos jedna od nasih bruka i sramota! Neka nam je Bog u pomoci, a nevinom coveku Raj nebeski.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti