Suspendovani student Pravnog fakulteta tvrdi da su ga fizički napala trojica muškaraca

Suspendovani apsolovent Pravnog fakulteta u Novom Sadu Stefan Karanović izjavio je da su ga jutros napala trojica muškaraca, udarili ga štapom i napravili mu rasekotinu na glavi.
Suspendovani student Pravnog fakulteta tvrdi da su ga fizički napala trojica muškaraca
Foto: 021.rs
"Ujutro, kada sam bio na trčanju u okolini rodnog Čelareva, zaustavio se automobil i trojica muškaraca su krenuli da mi dobacuju da uđem s njima u kola i da idemo na pivo. Rekao sam da neću, a oni su onda izašli iz kola i napali me", tvrdi Karanović.
On je rekao da je prepoznao jednog od muškaraca i da je uspeo da im uzvrati na udarce i pobegne preko šume i njiva do obližnje benzinske stanice, kada je pozvao policiju koja je obavila uviđaj.
"'Doneću utoku i ubićemo te na ovde na njivi kao psa', pretio mi je jedan od njih", rekao je Karanović i dodao da je bio u hitnoj pomoći zbog rasekotine na glavi i da se sada nalazi u stanici policije.
 
Stefan Karanović vodi brojne sporove protiv Pravnog fakulteta u Novom Sadu koji ga je suspendovao pod optužbama da je u medijima objavljivao članke o navodnom kriminalu na Pravnom fakultetu, što je on demantovao.
 
On je suspendovan i izbačen sa fakulteta na 36 meseci, a fakultet je u više navrata odbio da mu izda potvrdu o položenim ispitima.
 
Karanović je zbog toga upisao Pravni fakultet u Bosni i Hercegovini, gde je morao da započne studije otpočetka.
 
On je ranije izjavio da su mu pretili smrću nakon što je Upravni sud presudio u njegovu korist u sporu protiv novosadskog Pravnog fakulteta.
  • novak

    20.02.2022 13:15
    nista novo za novi sad
    Kakvi profesori, politika i društvo na fakultetu, takvi i razbojnici po gradu.
  • Риста

    19.02.2022 18:21
    Што је доста - доста је!
    Свака част за овог студента а на нечаст ове врхушке са Правног. А декан и саветник су показали особине ситне душе. Они су ту да помажу развој младих и саме институције . А све раде супротно. Председник Вучић да обустави финансирање ове институције да не брука правничко и свако достојанство.
  • 49

    19.02.2022 18:06
    Blato, mulj, jad i beda
    U srbistanu nema više iznenađenja. Svaka bljuvotina i nasilje su manifestacije demokratije na srpski način. Plaćenih baraba ima i previše a vlasti se prave gluve i slepe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti