Prodaje se plac na uglu Vršačke i Futoškog puta, moguća gradnja poslovnog prostora

Grad je raspisao javni oglas za prodaju placa na uglu Vršačke i Futoškog puta gde je moguća gradnja poslovnog objekta, saznaje 021.rs.
Prodaje se plac na uglu Vršačke i Futoškog puta, moguća gradnja poslovnog prostora
Foto: 021.rs
Uprava za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) nudi zemljište od 947 kvadrata po početnoj ceni od 60.323.900 dinara. 

Zanimljivo je da se ovaj prostor u katastru nepokretnosti vodi kao njiva 1. klase, a napušteni objekat koji je bio na parceli je prošle godine UGZI uklonio plativši oko dva miliona dinara. 

Budući vlasnici parcele na uglu Vršačke i Futoškog puta moći će da sagrade objekat sa podrumom, prizemljem i dva sprata koji može da ima do skoro 2000 kvadrata, pri čemu bi zauzetost parcele bila do 50 odsto.
 
Novi objekat može biti samo poslovni, sa komercijalni sadržajima, proizvodnim zanatstvom i uslugama, kao i kancelarijski prostor.
 
Kako bi potencijalni vlasnik učestvovao na licitaciji, u UGZI-u treba da uplati garatni iznos od malo više do 12 miliona dinara. Licitacija se održava u prostorijama UGZI 25. marta u 10 časova, dok je rok za prijavu dan ranije.
  • Stohadin

    23.02.2022 11:35
    Biznis
    Obična rupa.
    Neadekvatan prostor za bilo šta.
    Nekad davno bilo neko stolarsko preduzeče koliko se sećam.
  • Kiki

    23.02.2022 08:27
    Samo da ga uvuku malo da mogu i pesaci da prolaze.
  • Bl

    23.02.2022 07:59
    ..
    Ako stvarno bude:

    50% zauzetost parcele
    maksimalno 2 sprata
    Samo za poslovne i komercijalne svrhe

    -OK je to(najmanje zlo), jer da dignu tu solitercinu koliko su nesposobni bila bi blokada Futoske jer redovno neko skrece u pekaru i ostavlja sva cetiri svetla, bila bi kolona na Futoskoj koja je kljucna ulica u NS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.