Čanak: Neću se kandidovati ni za jednu funkciju na izborima

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je juče za Tanjug da će učestvovati na izborima, ali da se neće kandidovati ni za jednu funkciju, ni za poslanika, ni predsednika države.
Čanak: Neću se kandidovati ni za jednu funkciju na izborima
Foto: 021.rs
Upitan da povodom svoje ranije izjave da bi Boris Tadić bio bolji kandidat od Zdravka Ponoša da na izborima pobedi Aleksandra Vučića, kaže da li će podržati Tadića, Čanak je rekao da LSV mora prvo da vidi predsedničke liste i tek nakon toga će odlučiti koga će da podrži.
"Ne znam hoće li se Tadić kandidovati, a ako se kandiduje razgovaraćemo", rekao je Čanak.
Istakao je da u Vojvodini, kada je reč o strankama, postoji Vojvođanski savez i da predstavnici Vojvodine moraju da uđu u Skupštinu Srbije.
  • dodjoš

    03.04.2022 18:05
    Opa cupa lička
    Drage Lale,
    da nema nas "dođoša" bila bi totalna demografija u Vojvodini. Lepo povedite svoju decu na DNK analizu i shvatićete koliko smo vam pomogli.
  • Centar

    02.03.2022 07:16
    U inat, do kraja...
    Gospodine Čanak,
    svakom rođenom Novosađaninu je čast što Vojvodina ima Vas i LSV.
    Dođoši jedino što mogu je da mrze, umesto da budu zahvalni na hlebu koji smo im dali.
    Sada je kasno kajati se što nismo šine slaninom podmazali, šumadincima rekli nazad, a bradatom Čarnojeviću rekli: gde si pošao?!
    I kada ste se već ovamo sjatili, onda se ponašajte Novosadski, jer kada si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin i shvatite koja je crkva u centru centra NS.
  • ?

    01.03.2022 19:16
    Vise smeta Canak od onog dzinovskog postera Seselja?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti