Dug put Futožanina Aleksandra Zečevića da napusti Ukrajinu: Vozim već drugi dan, gužve su ogromne

Futožanin Aleksandar Zečević, koji se profesionalno bavi košarkom u Ukrajini, već dva dana pokušava da napusti ovu zemlju koja se nalazi pod napadom ruskih snaga.
On je iz Harkova, koji je drugi grad po veličini u Ukrajini i koji se nalazi na severoistoku zemlje, krenuo u četvrtak ujutru i uputio se ka Moldaviji, preko koje može da stigne do Rumunije.
 
Ovo je je jedna od trasa kojom srpski državaljni mogu da dođu do naše zemlje.
Put je, kako je ispričao za Euronews Srbija, težak jer su gužve na putevima koji vode iz Ukrajine ogromne.
 
"Vozio sam juče ceo dan kroz Ukrajinu i zbog ogromne gužve nisam još ni blizu Srbije. Sada se nalazim na granici sa Moldavijom, ogromna je gužva na putevima", rekao je Zečević.
On je juče naveo da se nada najboljem i da su ga kontaktirali i iz ambasade.
 
"Kontaktirali su me iz naše ambasade, mislim da neće biti nikakvih problema. Na 400 kilometara od Harkova se već osećam bezbedno", rekao je on juče u popodnevnim časovima za Euronews Srbija.
 
Podsetimo, Zečević je uoči eskalacije krize i napada Rusije na Ukrajinu za RTS rekao da njegove kolege koji su strani državaljani odmah napustili Ukrajinu i da je on praktično ostao poslednji.
  • Mrki

    26.02.2022 07:56
    Slusaj dobro
    Drugi put se ne pravi pametan nego kad ti kazu kreci.kreci odmah
  • Komšinica

    25.02.2022 22:58
    srećan put
    objavi kad stigneš kući,svi brinemo za tebe. Trebao je tata da te pokupi,nekad su i roditelji u pravu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti