Sajam zapošljavanja 9. marta u Master centru, poziv nezaposlenima i poslodavcima da učestvuju

Poslodavci i nezaposleni mogu da se prijave za Sajam zapošljavanja, koji će se 9. marta održati u Master centru Novosadskog sajma.
Sajam zapošljavanja 9. marta u Master centru, poziv nezaposlenima i poslodavcima da učestvuju
Foto: 021.rs

Sajam zapošljavanja organizuju Grad Novi Sad i novosadska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u okviru Sajma obrazovanja "Putokazi".

Prijava poslodavaca za učešće na sajmu zapošljavanja je u toku i može da se uradi lično u Filijali Novi Sad, pozivom na broj telefona 021/488-55-21 ili e-mail dragana.jaksic@nsz.gov.rs.

Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. 
 
Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju. 
 
U okviru sajma će biti organizovan i Forum poslodavaca na kojem će zainteresovanim poslodavcima biti prezentovani Javni pozivi Nacionalne službe za podršku zapošljavanju.
 
Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam. 
 
Nacionalna služba za zapošljavanje savetuje nezaposlene da pre dolaska na sajam završe Obuku za aktivno traženje posla, koja je od sada
dostupna i na onlajn platformi.
 
Sajam zapošljavanja trajaće pomenutog dana u periodu od 10 do 15 časova.
  • LELA

    06.03.2022 15:16
    NIKO
    Ma kakav bre Sajam za zapošljavanje, kakav biro,stranka i nista, sa dva fakulteta Turizam, ekonomija, ne radim vec 5 godina nigde. Od kuce honorarne poslove prodaje radim. Uzas u kakvoj zemlji zivimo.
  • PRAVNICA

    01.03.2022 18:18
    Sajam zapošljavanja
    Sa Fakultetskom diplomom državnog Univerziteta Pravnog FAkulteta na birou NSZ Novi Sad sam 10 godina.Zaposlilia sam se na dva meseca preko SajmaZapošljavanja i to sa primanjima sa srednjom školom i doprinosi.Toliko o tome kako se NSZ bavi politikom zapošljavanja i posredovanja u skladu sa zakonom.
  • Sonja

    28.02.2022 17:55
    Na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje sam sa doktoratom Filozofskog fakulteta. Toliko. I, zaista, samo toliko.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.