VODIČ: Počinju prijave za subvencije - tačnim odgovorima na tri pitanja do novca za kupovinu bicikla

Prijave za subvencije za kupovinu bicikla počinju danas u 10 časova, a trajaće naredna tri dana, do 16. marta u 18 časova.
VODIČ: Počinju prijave za subvencije - tačnim odgovorima na tri pitanja do novca za kupovinu bicikla
Foto: 021.rs

Pravo na 10.000 dinara pomoći za kupovinu novog bicikla ostvariće 1.802 uspešno prijavljenih Novosađana koji popune obrazac na sajtu https://biciklomkrozprirodu.rs/.

Ove godine, prijava podrazumeva i novinu - umesto standardne bot/recaptcha provere, svaka osoba dobiće tri pitanja na koja treba da odgovori tačno. Jedno pitanje je iz oblasti biciklizma, drugo je iz oblasti zaštite životne sredine, a treće je iz oblasti poznavanja Novog Sada.

Društvo za promociju prirode Srbije, odabrano na konkursu da sprovede dodelu subvencija, poručuje da su pitanja izuzetno laka i da će baš svako znati koji je tačan odgovor.
 
Dobićete redni broj svoje prijave na ekranu i na mejlu koji ste ostavili. Ukoliko je vaš redni broj manji ili jednak 2.200, potrebno je da do 16. marta do 18 časova očitanu ličnu kartu na kojoj se može potvrditi vaša adresa prebivališta pošaljete na mejl info@biciklomkrozprirodu.rs ili donesete u Hajduk Veljkovu 11, na Sajmu, u prostorije Društva.
 
Potom treba da budete strpljivi tokom obrade pristiglih prijava. Končana rang lista biće objavljena onlajn i, ukoliko ste na listi, imate rok od 15 dana da pazarite bicikl i donesete dokaze o kupovini u prostorije Društva.
 
Prilikom kupovine svog novog bicikla naglasite da su vam potrebni i fiskalni i gotovinski račun na vaše ime, kao i uredna garancija. Dodatne informacije i pojašnjenja dobićete pozivom na brojeve 064/1165486 i 064/1165739.
 
Subvencije se ne isplaćuju za kupovinu električnog bicikla, tricikla itd.
 
Uslediće potpisivanje ugovora i isplata novca na vaš račun u roku od 20-30 dana.
 
Podeliće se ukupno 18.020.000 dinara za 1.802 stanovnika teritorije Grada Novog Sada, što obuhvata naseljena mesta (Novi Sad, Futog, Begeč, Veternik, Rumenka, Budisava, Stepanovićevo, Kać, Kovilj, Kać, Kisač i Čenej) kao i Petrovaradin, Sremsku Kamenicu, Bukovac, Ledince i Stare Ledince.
  • Mihaela Djordjevic

    03.04.2022 01:35
    Zasto samo Novi Sad i bravo za grad a Sremska Mitrovica kad bi mogla da se uključi?
  • nepodoban

    17.03.2022 09:50
    liči
    Standardno liči na prevaru kao i većina stvari, to nam je nacionalna i naučna disciplina to nam diže BDP. Kod nas ako se nešto bar malo ne smulja, to onda nije posao. 2100 u četvrtom minutu.....
    Stimulacija za podobne, verovatno su im članovi porodice u predhodnim konkursima podmireni.
  • Pan5er

    14.03.2022 19:59
    Čestitam Sanji i Nikoleti koje su za jednu, odnosno dve sekunde uspele da odgovore na 3 pitanja iz opšte kulture, da upišu svoje i ime svih članova porodice, svoju adresu i broj mobilnog telefona.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti