FOTO, VIDEO Brajan Brković: Nadzirali su me dronom tokom Vučićevog govora

Aktivista Omladinske studentske akcije (OSA) Brajan Brković tvrdi da su ga nadzirali dronom tokom govora Aleksandra Vučića i Viktora Orbana u Novom Sadu.
FOTO, VIDEO Brajan Brković: Nadzirali su me dronom tokom Vučićevog govora
Foto: 021.rs
"Danas je u Novom Sadu bio Aleksandar Vučić da da amin na rad Sokola. S obzirom da sa zgrade u kojoj živim imam pogled na Železničku stanicu, moram da priznam nisam ni jednog Sokola video sem ovog", objavio je Brković na Fejsbuku, uz fotografiju drona. 
 

"Prvo me je juče iz službe, dok sam čekao prijatelja, startovala osoba kod Železničke stanice sa molbom da ne pravimo nikakva ***** i da će se to jako loše završiti za nas, jureći za mnom da mi to saopšti uz molbu da se snimim sa njim (čovekom iz BIA) kako govorim da nećemo ništa uraditi, što sam naravno odbio...", napisao je Brković.

"Od jutros su mi parkirali sedmoricu tipova sa kačketima ispred zgrade. Ali vrhunac je bio kada je Vučić počeo da govori, tada su mi parkirali drona ispred prozora na metar i po, sve vreme dok je govor trajao", napisao je Brković na Fejsbuku. 
 
 
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Mađarske Viktor Orban doputovali su danas u Novi Sad prvim brzim vozom iz Beograda.
  • Marko

    21.03.2022 08:43
    Uopšte me ne čudi da se u toku poseta visokih zvanica nadziru otvoreni prozori na okolnim visokim zgradama na kojima se nalaze ljudi.
  • Liman 3

    20.03.2022 08:11
    @Gordana
    Praćka s lagerima, draga gospođo. Da skine bilo šta, a ne jedan dron...
  • Gordana

    20.03.2022 07:47
    Za Ajme ljudi
    Moguce da je "ovaj" umislio! Umislja se svasta! A ko je "ovaj"? Mislim Brajan? On je samo aktivista Omladinske studentske akcije! Ajme, sto Vam to smeta?
    Meni smeta ministar policije, Aleksandar Vulin, posebno zaokupljen progonom hrabrih, beskompromisnih i nepotkupljivih boraca za slobodu, progonom svim nacinima i svim tehnologijama, a koji je u svojoj biografiji, upravo vec bio Ce Gevara, a ovoga puta, zaista, licno dao nalog za zastrasivanje i kontrolu "ovog" ovim dronom, "ovog" za koga bi pravi Ce Gevara, da moze, rekao da mu se vise dopada taj dvojnik, odnosno novi Ce Gevara, a obojica su iz Vaseg sokaka! Meni smeta sto se Vama ne dopada moj komentar!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti