Ambulanta na Vidovdanskom naselju trebalo bi da bude završena do oktobra

Danas je položen kamen temeljac za izgradnju ambulante na Vidovdanskom naselju.

Kako je najavljeno, ambulanta će biti završena do 1. oktobra. 

Imaće odeljenja pedijatrije, opšte medicine, stomatologije, ginekologije, kao i patronažnu službu, a u njoj će raditi 46 medicinskih radnika.

- Na ovom projektu sarađujemo sa kineskom kompanijom "China Construction Front Group" i nadam se da će svoju ponudu, koja je izabrana kao najbolja, realizovati u predviđenim rokovima - rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.
 
Prema njegovim rečima, iz zajedničke kase svih Novosađana za ovaj projekat je izdvojeno 207 miliona dinara, a Grad će investirati i u okolnu infrastrukturu.
 
- Oduševljen sam i što su na ovom gradilištu radnici iz Turske, Kine i Srbije. To pokazuje koliko se više gradi u Srbiji u odnosu na neka ranija vremena – naveo je Vučević.
  • Yanakis

    22.03.2022 06:48
    A u Domu zdravlja na Naselji ste pre par godina hteli da ukinete specijjaliste, a sada otvarate po obodima grada Domove zdravlja sa specijalistima. Podrzavam sirenje zdravstvenih centara ali osudjujem zatvaranje istih. Samo pisem o nelogicnosti.
  • Mile

    21.03.2022 17:47
    Politika
    Tolko nasih firmi kinezi i turci grade poceli i sa njima da se ugrađuju a sada na svakom cosku postavljaju kamen temeljac
    Cao ste
  • Salajčan

    21.03.2022 16:13
    ?
    Hoće li Salajka dobiti makar šetalište pored kanala DTD,davno obećano.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti