Danas akcija čišćenja Oficirca

Akcija čišćenja Oficirca održaće se u subotu, 26. marta.
Danas akcija čišćenja Oficirca
Foto: 021.rs

Akciju organizuju EU info point Novi Sad i Odred izviđača Ivo Lola Ribar, koji će na taj način zajednički obeležiti Međunarodni dan šuma i Svetski dan voda.

Oni pozivaju sve Novosađane da im se pridruže u subotu na Oficircu i da zajednički očiste deo obale i šumice od plaže Oficirac do dunavskog rukavca kod čarde Šaran.

Akcija će početi u 10 časova.

  • Dejan

    26.03.2022 11:28
    !
    Oficirac je očišen !
  • Joki

    25.03.2022 15:09
    Ceo grad je postao smetliste... marva baca smece gde god stigne.
  • KirkaYU

    25.03.2022 14:22
    ---
    Grad je pun smeća! Ulice, autobuska stajališta, parkovi, trotoari - sve je puno smeća. Bacanje opušaka gde se stigne je normalna pojava, čišćenje ispred lokala samo metlom (bez lopate) i guranje smeća na kolovoz ili ispred susednog lokala takođe... Zašto? Zašto? Zašto?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti