Dan otvorenih vrata u subotu u Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija

Dan otvorenih vrata održaće se u subotu, 26. marta u Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija.
Ako želite da nastavite sa obrazovanjem i nakon trogodišnje ili četvorogodišnje srednje škole, onda je Visoka tehnička škola strukovnih studija u Novom Sadu pravi izbor za vas.
Tokom studija vas očekuju:
- Kvalitetna nastava,
- Savremena oprema,
- Praksa i mogućnost zaposlenja odmah nakon studija.
 
Besplatna pripremna nastava, javno dostupni zadaci, video materijal za pripremnu nastavu pogodnosti su koje su dostupne svim zainteresovanim maturantima.
 
U subotu, nakon svečanog prijema i obraćanja direktora, maturanti će obići učionice, laboratorije, kabinete...sa šefovima studijskih programa i upoznati se sa školom. Potom sledi koktel dobrodošlice i pripremna nastava iz matematike.
 
Ukoliko niste u mogućnosti da lično prisustvujete, biće organizovan prenos događaja uživo (preko aplikacije Zoom, detalji će blagovremeno biti dostupni na sajtu škole).
 
Sve informacije o načinu polaganja i bodovanja prijemnog ispita, materijal za pripremu (sa tačnim odgovorima), kao i video materijali mogu se pronaći na OVOM LINKU.
 
Zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem formulara na sajtu, društvenih mreža ili pozivom na broj telefona 021 48 92 507.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti