Za uređenje prostora između zgrada u Turgenjevoj ulici devet meseci

Uprava za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) izabrala je ponuđača koje će napraviti dokumentaciju, a potom i obaviti radove na uređenju prostora između zgrada u Turgenjevoj ulici.
Za uređenje prostora između zgrada u Turgenjevoj ulici devet meseci
Foto: 021.rs

Na javnom tenderu je posao pripao grupi firmi "Tron tex", "Andzor enigineering" i "Geopanonija" iz Novog Sada, kao i "BG ARH" i "Pejkom" iz Beograda, koji su i jedini dostavili ponudu.

Vrednost ugovora je 57.516.000 dinara sa PDV-om, što je za oko tri miliona dinara manje od procenjene vrednosti, a rok za završetak tehničke dokumentacije i potom radova 270 dana. 

Prema projektu UGZI-a, u Turgenjevoj ulici će se srediti pešačke staze u dužini od više stotina metara, kao i parkinzi. 

Istovremeno, sagradiće se novi košarkaški i fudbalski tereni, dečije igralište, te teretana na otvorenom. 

  • Sofija

    24.03.2022 07:13
    Zanimljivo je kako ce ovoliki sadrzaj smestiti,prakticno u jedno dvoriste...
  • Marija

    23.03.2022 23:20
    Divno
    Prelep kraj. Igralista ce obradovati i ulepsati sumornu svakodnevnicu. Drvece je posadjeno 1990 prelepo je sada. Eto da znate da drvetu treba "samo" 30 godina pa malo pametnije da trosite novce na sadnju, a ne samo na secu.
    Nije vazno koliko se zaradi vazno je da posle bude lepse nego pre
  • ns

    23.03.2022 19:50
    Prošle godine su celo leto drndali vršačku ulicu, sada će ponovo biti zatvorena mesecima, ima li iko tamo mozga. Pretvorili su sporedne ulice u tranzit, svaki dan slušam kako škripe gume pod prozorom jer vozači divljaju i ne znaju da voze.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti