Primopredaja izbornog materijala iz Skupštine grada premeštena u Master centar

Gradska izborna komisija je 26. marta odlučila da se izborni materijal nakon glasanja u nedelju, 3. aprila, predaje u prostorijama Master centra Novosadskog sajma.
Primopredaja izbornog materijala iz Skupštine grada premeštena u Master centar
Foto: 021.rs

U odluci GIK-a se kaže da će u prostor Master centra birački odbori donositi izborni materijal sa predsedničkih i parlamentarnih izbora.

Ovo je prvi put da se birački materijal u Novom Sadu nakon glasanja ne predaje u zgradi Skupštine grada, gde je i sedište lokalne izborne komisije. 

Sa ovom promenom Novosađani više neće viđati scene iz izborne noći i narednog jutra kada ispred lokalnog parlamenta u Ulici Žarka Zrenjanina stoji više desetina metara dug red članova biračkih odbora sa džakovima koje treba da predaju izbornoj komisiji.
 
Prema navodima GIK-a, prostor Master centra će se koristiti do okončanja primopredaje izbornog materijala od biračkih odbora.
  • Clan b.o.

    28.03.2022 19:54
    Hvala Bogu !!!!
    Dosta bre vise cekanja na ulici. Prosli put smo kao devedesetih stajali u redovima na kisi, na niskoj temperaturi. Smrzli se kao dup.ta
    Ona zgrada je mala da primi sve nas koji nosimo materijal posle glasanja. Meni se ovo dopada.
  • Zemlja čudesa

    28.03.2022 17:16
    Verovatno zbog toga što kongresna sala u Masteru ima puno malih prostorija okolo i gomilu vrata.
  • Lemi

    28.03.2022 15:53
    Sigurno postoji skriveni razlog…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti