Porodice preminulih od kovida zahtev za novčanu pomoć treba da podnesu do 31. marta

Novosađani čiji su članovi porodice 2021. godine preminuli od kovida-19 mogu da zahtev za dobijanje novčane pomoći podnesu najkasnije do 31. marta.
Porodice preminulih od kovida zahtev za novčanu pomoć treba da podnesu do 31. marta
Foto: 021.rs

Podsećamo, prema odluci Gradskog veća, novčana pomoć u iznosu od 100.000 dinara dodeljuje se porodicama Novosađana koji su preminuli od korone i sahranjeni su na teritoriji Grada Novog Sada. 

Ukoliko se porodice preminulih nalaze u teškoj materijalnoj situaciji, mogu ostvariti pravo i na jednokratnu novčanu pomoć  u skladu sa Odlukom o socijalnoj zaštiti.
Za to se mogu obratiti Centru za socijalni rad Novog Sada, na broj telefona 021/ 2101-400 ili odlaskom u Centar, koji se nalazi u Zmaj Ognjena Vuka 13.
  • Roditelj

    29.03.2022 07:27
    Joooj!
    Ostavite pokojnike na miru! Bagro sns-ovska. Ne samo da ih upisujete kao glasace vec i podmicujete njihove porodice.A nikada tu naknadu im necete isplatiti. Ona nije nadoknada za smrt voljenih. Bagro besramna!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti