Od sutra na brzoj pruzi Beograd - Novi Sad i treća vrsta vozova - Regio ekspres

Kompanija Srbija Voz saopštila je da će od sutra, 30. marta, saobraćati Regio ekspres vozovi Soko na relaciji Beograd Centar - Novi Sad - Beograd Centar.
Od sutra na brzoj pruzi Beograd - Novi Sad i treća vrsta vozova - Regio ekspres
Foto: 021.rs
Ovi vozovi će stajati na stanicama Novi Beograd, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška i Sremski Кarlovci.
Polasci Regio ekspres voza Soko iz stanice Beograd Centar za Novi Sad su u 8:03h i 12:03h, dok su polasci Regio ekspres voza iz stanice Novi Sad za Beograd Centar u 10:07h i 14:07h.
U promotivnom periodu, do 30. aprila, cena vozne karte i u Regio ekspres vozovima, u jednom smeru je 300 dinara, a povratne 600 dinara. 
 
Inače, od kako je brza pruga Beograd - Novi Sad otvorena za saobraćaj, saobraćaju vozovi Inter city Soko i Regio.  
  • @ Bojan

    01.04.2022 01:46
    svašta
    a možda sine da si ih ti prvo uhvatio u krađi, pa da ih onda nazoveš lopovima?
  • Bojan

    30.03.2022 13:30
    @nemaš pojma

    Propala je jer se iz nje krade šakom i kapom 30 godina, bukvalno nema državne institucije iz koje se svih ovih godina više lapalo nego iz Železnica Srbije i njenih milion podfirmi... Ali šta se mene tiče pravdanja lopova po internetu, da imamo tužilaštvo ono bi o vama brinulo.
  • nemaš pojma

    30.03.2022 11:19
    @ Bojan
    Slabo si u materiji; Tita vam je ostavio socijalnu ustanovu, a ne železnicu, zato je i propala; uostalom šta me se tiču tvoje zablude.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti