Počinju pripreme na Štrandu za novu kupališnu sezonu

Uskoro počinju pripreme Štranda za novu 111. kupališnu sezonu.
Počinju pripreme na Štrandu za novu kupališnu sezonu
Foto: 021.rs

Ekipe "Gradskog zelenila" će u sredu, četvrtak i petak (6, 7, i 8. aprila) obaviti deratizaciju, dezinfekciju i dezinsekciju kabina na gradskoj plaži. 

Radovi će trajati od 7.30 do 13 časova.
- u sredu 6. aprila se ovi poslovi rade u kabinama koje se prostiru levo od centralnog platoa prema veslačkom klubu Danubius
- u četvrtak 7. aprila rade se kabine od centralnog platoa do mosta Slobode
- u petak 8. aprila radovi su od mosta Slobode prema sportskim terenima.
 
Iz Zelenila apeluju na građane koji su iznajmili kabine da ih od 7.30h na nekoliko sati otključaju i isprazne i na taj način omoguće radnicima da obave posao koji je u interesu svih posetilaca, a najviše upravo zakupaca kabina.
 
Sezona na Štrandu počinje za mesec dana.
  • Bojan

    02.04.2022 17:30
    ...
    Štrand je zaista atrakcija svetskog nivoa. Ljude koji se kupaju u otpadnim vodama ne možemo pronaći u Evropi, eventualno u Indiji i slično. Ali oni opet to ne rade na mestu masovnog ubijanja svojih sugrađana.
    Novi Sad - jedan i jedinstven.
  • hm

    02.04.2022 16:35
    Priprema plaze nije betoniranje peska i prekrivanje peska lezaljkama kafica, nego prosejavanje peska od djubreta i nanosenje novog gde ga nema dovoljno.
  • mrva

    02.04.2022 14:38
    Apel Gradskom zelenilu: Deo peska uzvodno od mosta očistite od kamenja. "Zdravog" peska je sve manje jer ga naravno voda za vreme visokih vodostaja odvlači, dok kamenje, posebno krupnije ostaje... Inače da se vodilo računa i da nismo bahati kakvi jesmo tog kamenja ne bi ni bilo, ono je tu preostalo i rasuto građenja mosta. Ima čak i blokova betona, do pre koju godinu mogao si naići na kojekakve zaostale čelične elemente, armature i slično.. Pa nije to neki nemoguć posao, da se "pograbulja" taj pesak i ukloni makar veći deo tog krša i dovede u pristojno stanje! Ne ide mi u glavu da to ljudima ne smeta i da to već nije urađeno, a ponosimo se Štrandom kao najlepšom plažom na Dunavu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti