Novi Sad - nova energija: Otvara se renovirana Xiaomi Store prodavnica u Novom Sadu

Xiaomi Store Novi Sad dobija novu energiju. Xiaomi uz partnerstvo sa lokalnim distributerom, kompanijom PC Centar, otvara renoviranu Xiaomi Store prodavnicu u Novom Sadu.

Renovirana Xiaomi Store prodavnica će biti spremna za posetioce od utorka, 5. aprila, u prostoru tržnog centra Big Novi Sad. Otvaranje je zakazano za 10 časova.

Kako bi se na pravi način obeležilo otvaranje renovirane Xiaomi Store prodavnice, pripremili smo specijalne pogodnosti za sve fanove. Posetioci će imati priliku da, na dan otvaranja, kupe sjajne uređaje po posebnim cenama. 

Neki od sniženih uređaja će biti pametni telefoni i satovi, kao i sve popularniji prečišćivači vazduha. Pametni telefoni će biti dostupni po cenama već od 9.999 dinara, a kupovinom Xiaomi Prečišćivača 3H, dobija se Mi Pametna vaga 2 za samo 1 rsd. Osimspecijalnih sniženja, spremili smo i zabavne aktivnosti za sve posetioce.
 
Posetioci će imati priliku da se bliže upoznaju sa čitavim Xiaomi asortimanom proizvoda, koji sadrži mnogo više od samo pametnih telefona - možete opremiti svoju dnevnu sobu Xiaomi Smart televizorom, provozati se Xiaomi Električnim trotinetom ili olakšati sebi kućne poslove uz Mi Robot usisivač. 
 
  
 
Xiaomi je svetski proizvođač inovativnih pametnih uređaja sa sedištem u Kini. Prvi mobilni telefon pušten je u prodaju 2011. godine, a već polovinom 2018. kompanija se našla na četvrtom mestu po proizvodnji pametnih uređaja na svetu.
 
Pozivamo sve da zajedno sa nama posetite novi Xiaomi Store prodajni objekat.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti