Ambulanta na Klisi dobila Čitalački kutak za decu

Ambulanta na Klisi dobila je Čitalački kutak za decu.

Ovaj kutak nalazi se na pedijatriji.

Uređen je u sklopu projekta "Zajedno u inkluziji - za dobrobit dece Novog Sada".

Projekat je plod saradnje između više partnerskih institucija: Doma zdravlja "Novi Sad", Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo", ŠOSO "Milan Petrović" sa domom učenika, Centra za  socijalni rad Novog Sada i Centra za proivodnju znanja i veština, a finansiran je od strane Ministarstva prosvete.
 
Svečano otvaranje Čitalačkog kutka je u sredu, 6. aprila, u 12:30h u prostorijama ambulante na Klisi, Ritska 2.
  • Nsmom

    07.04.2022 12:45
    @9
    Da ste pažljivije pročitali vest videli biste da je otvoreno mesto u već postojećoj ambulanti, mesto gde deca dok čekaju imaju da prelistaju neku slikovnicu, knjižicu... Donosite zaključke bez da ste uopšte shvatili šta piše u tekstu!
  • 9

    04.04.2022 14:23
    Hoće li dobiti
    i nekog lekara ili samo zemarske uhljebe ?
    Zar je vest otvaranje ambulante u civilizovanom svetu ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.